Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szex és párkapcsolat nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex és párkapcsolat nélkül élő melegek vannak itt?

Figyelt kérdés

28leszek,és sosem volt egyikben sem részem...

Már később nem is lesz esélyem erre?

Most elvagyok így,nem is hiányzik...

2016. máj. 30. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek egy ugyanilyen kaliberű srácot, ő is 28 év körüli szűz és szintén elutasítja a többi ember közeledését. Szerintem 30 felett a melegeknek nem igazán könnyű ismerkedni, aki 30 feletti jó pasi az vagy foglalt, vagy nem fog szüzekkel foglalkozni, szóval gondold meg szerintem. Nem vágysz kapcsolatra és szexre, de a tudatalattid azt akarja, hogy szexelj, kapcsolódj másokhoz, azért is írtad ki ezt a kérdést. A ,,Most elvagyok így,nem is hiányzik...'' pedig csak önámítás, nagyon is kell neked a dolog csak megpróbálod meggyőzni magad, hogy mégsem. Aki meg azt hiszi, hogy 30 felett könnyű annak üzenem hogy nem, nem könnyű.
2016. jún. 1. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak igaza van.

ha akarsz erről beszélni,írj privátban, beszéljünk tárggyal.

2016. jún. 2. 10:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Kb 23évesen kezdtem el ismerkedni,akkor szerelmes lettem egy pasiba,aki jóval idősebb volt tőlem,de ő csak max szórakozni akart volna velem,semmi többet,és utána,hogy ezt megtudtam már nem is nagyon akartam ismerkedni....

Sajnos ez van,már a fiatalságom elment,mikor én voltam tini még nem volt ennyire elfogadott ez a dolog,mint mondjuk az utóbbi 3-4 évben...

Most meg már szinte mindegy,a legjobb éveimnek lőttek,én is majd max egyszer azzá válok,akibe szerelmes voltam..

Egy 30-as,4-es fószer,aki már csak a szexre megy.....

Ő is valószínűleg azért lett ilyen,mert valami csalódás érte...

Néha úgy érzem nem csak az élet véges,csak egy illúzió,hanem maga a ember is benne...

Eljön az idő jóval a halál előtt amikor az ember már csak "van",és ennyi,és ezzel a tudattal kell még lehet évtizedekig élnie....

2016. jún. 4. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!