Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom húga belém szeretett. Hogy tudnám leszerelni?
Figyelt kérdés
A páromal közel egy éve vagyunk együtt, de a családjában nem tudják, hogy mi egy párt alkotunk, sőt, azt sem, hogy melegek vagyunk. Pár napja a húgával kettesben maradtunk otthon, amíg ő leugrott a boltba. Épp tv-ztünk, amikor a húga megpróbált rámmászni és megcsókolni. Akkor sikerült ellöknöm azzal a szöveggel, hogy a legjobb barátom húgával nem kezdhetek ki, de azt mondta, hogy nem fogja feladni. Azóta is folyton hívogat, hogy találkozzunk, sőt, tegnap át is jött, de megint sikerült lekoptatnom. Elmondtam a sztorit a barátomnak, aki csak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele. Engem viszont baromira zavar a dolog! Mi a francot csináljak??2016. máj. 22. 16:42
1/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy azért nem akarsz tőle semmit, mert akkora mint egy tehén.
Garantálom, hogy többé hozzád sem szól. :D
2/9 anonim válasza:
#1 olyan gonosz vagy! :D
Azert szegeny csaj...na ezt nevezem en platoi szerelemnek. :)
Egyszer elobb utobb abbahagyja.
Hany evesek vagytok?
4/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd hogy lepipázzon aztán csináld meg a kakiloját :D ugyanaz
5/9 anonim válasza:
Hát szerintem irányítsd át hozzám ;) kiváncsi vagyok rá :D
6/9 anonim válasza:
Mondd hogy másba vagy szerelmes.
7/9 anonim válasza:
Simán elmondhatod hogy meleg vagy.
Ha nem akarod akkor is sok mindent kitalálhatsz. Ha vékony akkor a kövér csajokat szereted. Ha alacsony akkor a magas csajokat. Stb..
8/9 anonim válasza:
miért nem tudod azt mondani, hogy van párod? vagy egyszerűen, hogy nem akarsz vele ismerkedni? nem kötelező részletezni, hogy miért
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Mentek a zöld kezek!
2016. máj. 27. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!