Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy belém szeretett?
Röviden,amit tudni kell: van egy barátnőm, aki heteronak mondja magát, bár még nem volt kapcsolata, de tudok fiúkról, akik bejöttek neki.
Viszont egy ideje amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatba kezdtünk, lefeküdtünk többször is. Mostanában egyre többször mondja, hogy szeret, de nem tudom ezt minek vegyem. (Tudom, sokan nem értik vagy elítélik a barátok közötti szexet, ha lehet, erre nem kérnék megjegyzéseket. Neki sincs senkije, nekem sem, de ettől függetlenül vannak szükségleteink, mint mindenki másnak.)
Igazából tudom, hogy tőle kéne kérdeznem, csak félek, mert ha esetleg ő többet szeretne, akkor megromolhatna a barátság, mert én nem érzek többet iránta. Lehetséges lenne, hogy hetero létére belém szeretett? Azt tudom, hogy szerinte jól nézek ki, mindig dicsér is érte :D Illetve emberileg is nagyon szeret, én vagyok az egyik legfontosabb személy az életében. Lehet ez részéről szerelem?
mindketten 20 évesek vagyunk, én leszbikus
3. köszönöm az értelmes választ :)
remélem csak barátkánt néz rám, viszont furcsa, mert ha tényleg hetero, akkor miért kíván engem.?
Nyilván nem hetero. Mondhatja azt magáról, de ha valaki keresi és élvezi egy vele azonos neművel a szexet, az nem hetero. A barátnőd nyilvánvalóan minimum biszexuális, maximum magának se akarja bevallani.
Szerintem szerelmes. Egyrészt te mondtad, te is jól tudod,hogy te vagy az egyik legfontosabb személy az életében, másrészt az, hogy gyakran mondja neked, hogy szeret, anélkül hogy te viszonoznád egyfajta segédkiáltás. Talán ő sincs vele tisztában, hogy szeret téged, talán csak nem akarja elmondani. Talán annyira fél neked ezt elmondani, hogy azt sem meri bevallani, hogy már nem gondolja magát heteronak.
Persze nem ismerlek titeket, a szituációba is csak annyira tudtam betekinteni amennyire te engedted, de innen olvasva elég egyértelműnek tűnik a dolog.
De megnéznélek titeket, ahogyan szeretkeztek. :D
Egyébként aranyosak vagytok. :)
5. köszönöm neked is a választ:)
azt egyébként el tudnám képzelni, hogy ha tényleg szerelmes lenne, nem merné bevallani,elég önbizalom hiányos
Kedves kérdező!
Az elsővel ne foglalkozz, majdnem minden kérdés alatt ott van a rosszindulatú kommentjeivel, csak az nem tűnik fel neki, hogy mindenki tesz a véleményére.
A kérdésedre válaszolva, lehet igaza az előttem szólónak, viszont szerintem attól, hogy heteronak vallja magát, nem biztos, hogy teljesen az. Én hiszek abban, hogy nem csak a 3 kategória van (hetero, homo, bi), hanem a kettő között is vannak csoportok. Én például nem tudnék fiúba szerelmes lenni, csak szexuálisan vonzódom hozzájuk, a lányok azonban érzelmileg és szexuálisan egyaránt, vagyis a homoszexualitás dominál nálam, de mégis van bennem hetero. Ez azt jelenti, nem vagyok tisztán biszexuális.
Szerintem ő sem tisztán hetero, lehet benne hajlam a homoszexualitásra, de nála a heteroszexualitás dominál.
Remélem érthetően írtam le.
Szerintem van rá esély, hogy esetleg érzelmileg is kezd vonzódni hozzád.
Én azt tanácsolnám, hogy kérdezz rá. Ha esetleg tényleg így van, akkor sincs semmi, csak rajtad múlik, hogy eltávolodsz-e tőle, vagy sem. Nekem legalábbis egy barátságom sem ment még tönkre emiatt.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!