Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy belém szeretett?
Röviden,amit tudni kell: van egy barátnőm, aki heteronak mondja magát, bár még nem volt kapcsolata, de tudok fiúkról, akik bejöttek neki.
Viszont egy ideje amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatba kezdtünk, lefeküdtünk többször is. Mostanában egyre többször mondja, hogy szeret, de nem tudom ezt minek vegyem. (Tudom, sokan nem értik vagy elítélik a barátok közötti szexet, ha lehet, erre nem kérnék megjegyzéseket. Neki sincs senkije, nekem sem, de ettől függetlenül vannak szükségleteink, mint mindenki másnak.)
Igazából tudom, hogy tőle kéne kérdeznem, csak félek, mert ha esetleg ő többet szeretne, akkor megromolhatna a barátság, mert én nem érzek többet iránta. Lehetséges lenne, hogy hetero létére belém szeretett? Azt tudom, hogy szerinte jól nézek ki, mindig dicsér is érte :D Illetve emberileg is nagyon szeret, én vagyok az egyik legfontosabb személy az életében. Lehet ez részéről szerelem?
mindketten 20 évesek vagyunk, én leszbikus
Szerintem lehetséges, hogy belédszeretett de ez kicsit kevés infó.
Nekem miért nincsenek ilyen barátnőim? Én is szeretnék úgymond egy ilyen barátság extrákkal kapcsolatot egyik barátnőmmel
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ, ezt csak te érzed. Próbálj beszélni vele erről vagy ejts el megjegyzéseket, hogy ez vagy az a lány tetszik neked, és figyeld, hogy reagál. Ha láthatóan nem tetszik neki a dolog, az jelenthet valamit. Az is lehet, hogy ennek hatására bevallja, hogy jobban szeretné, ha vele mélyítenéd el a kapcsolatot és nem mások háza táján keresgélnél. De a legjobb az lenne, ha nyíltan és őszintén elmondanád neki azt, amit itt most nekünk leírtál.
Egyébként a te esetedet kellene ellenpéldaként felhozni azoknak, akik szerint a leszbikusok az első adandó alkalommal rávetődnek bárkire és minden lányra lehetséges prédaként néznek. Kettőtök közül te vonzódsz nyíltan a lányokhoz és mégis észnél vagy, nem ugranál bele felelőtlenül egy kapcsolatba vele, mert tisztában vagy a saját érzéseiddel. Ezt tök korrekt hozzáállásnak tartom, szóval respect :)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!