Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Népligetben a romháznál miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népligetben a romháznál miért tartanak orgiákat melegek, drogosok, prostik? Az évtizedek óta hetero házasságban élő férfiak miért járnak ilyen helyekre fiúzni?

Figyelt kérdés
Most láttam 2 napja a tv2-őn a Tényekben,hogy rengeteg meleg,drogos és hetero pasi jár oda (az utóbbiak az asszony mellől). Vajon az évtizedek óta hetero házasságban levő pasik miért járnak ilyen helyekre,fiúkhoz?

2016. máj. 21. 17:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10@. Nincs már meg a romház, már régen lebontották sajnos. Viszont a meleg élet virágzik a ligetben.
2023. jan. 12. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
11-es Köszi, hát a ligeti "melegélet" elég egyszerü lehet ott.. Csinálja az akinek az való...
2023. jan. 14. 11:17
 13/20 A kérdező kommentje:

12@. Pedig nagyon jó, sokoknak bejön! Elég ha pl. éjfélkor kimész, letérdelsz a bokor mellé a gyalogúton, hátra teszed a kezed és kitátod a szát kiöltött nyelvvel és vársz...nos, akik ott jönnek-mennek, azok már tudják miről van szó és aki akarja, odamegy hozzád és kigombolja..teszi is a szádba.

De, ez csak az egyik opció, lehetőség! Van még sok, pl. travik beöltözve csajnak, bugyi nélkül mászkálnak...

Vagy személyautósok ott várakoznak,...a kocsiban csajnak beöltözve és letekert ablak mellett nyitott szájjal várják...stb.

Egyszóval, ott le lehet dobni a gátlásaidat, mindenki az lehet aki, abban a ruhában..stb. Imádom!

2023. jan. 14. 16:57
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as akkor lehet hogy elég maradi vagyok. De ezt inkább azok igénylik, akik nem tartják magukat többre, az "efféle" találkozóknál.. Én azért szeretnék randizni, beszélgetni, megjelenni a választottammal, akkor ilyen "igénykielégités" nem felel meg..
2023. jan. 16. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Kèrdező!Ez most komoly?

Mert elèggè fantáziadús mesènek hangzik.Izgi amúgy.Jó lenne egy sokat spriccelő pèldány.Letèrdelsz egy bokor mellè?Másrèszt nem veszèlyes ott èjszaka mászkálni?

2023. jún. 16. 22:39
 16/20 A kérdező kommentje:

15#. Igen, komoly. Figyu, én speciel nem szoktam félni. Aki fél, az bevonza a bajt. Nem kell félni és tudd mit akarsz.

Most nevetni fogtok, de sok helyen inkább a sok félős, bamba faszi mászkál és nem mernek sokan elém állni az álló farkukkal! Pedig ott térdelek, ráadásul csajnak vagyok öltözve, ez külön csemege nekem. Átszoktam szellemülni travi ribivé.

Tegnap voltam a magnumba, ott nem lehet beöltözni, de itt is rengeteg félős hapi van, akik csak járkálnak és nem csinálnak semmit. A gőzkabinban 2 hapit szoptam, de nem sokáig.

2023. jún. 17. 06:18
 17/20 anonim ***** válasza:

15 vagyok

Hú hát ez jól hangzik nagyon.Le a kalappal.Lehet elmegyek szopni egyik este,ha lesz egy kis szabadidőm.

2023. jún. 17. 09:04
 18/20 A kérdező kommentje:
17#. A ligetbe vagy a magnumba?
2023. jún. 17. 09:33
 19/20 anonim ***** válasza:
A ligetbe.
2023. jún. 17. 09:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert a ligetben nagyon jó...
2023. jún. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!