Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még a Népligetben homoprostituáltak?
Sajnos vannak,egyszer én a vidéki gyerek elmentem az unokatesómmal pestre,pont arrafelé sétálok nagyban,erre odajön hozzám egy nagydarab izomagy,jaj mondom,ez most tuti
belém fog kötni.
nem hiszitek el,én már azon gondolkodtam,vajon megmaradnak e
a fogaim,erre megkérdezi h nincs e kedvem elmenni vele meginni valamit,és beszélgetni.
Én álltam ott mint egy hülye,kb egy percig meg se tudtam szólalni.végül unokatesóm szólalt meg h bocs de mi együtt vagyunk :)))
ő viccesebbnek találta a szitut,na azóta sem mentem többet
a Népliget környékére!
bár mondjuk ő nézett engem annak,nem ő volt a prosti
de ebből is kiderül h nyilván vannak
Tekerek a Népligetben haverral, előttünk két srác sétál az út közepén. Ahogy közel érünk, az egyik hátrafordul és ilyet szól: "Jézusom, heterók!"
LOL (én meleg vagyok, haver bi - úgy látszik, nem látszik rajtunk :))
Egyébként a Népliget, amennyire tudom, inkább ismerkedőhely (persze biztos vannak prostik is, nem járok oda ilyen célból, bár az tény, hogy szexeltem már ott meleg nyári estéken)
Én úgy tudom vannak... vannak..
Bár én életemben nem láttam még egy meleg embert se a Népligetbe, de mondjuk az közrejátszhat hogy én maga a pályaudvaron vagyok nap mint nap, nem pedig a parkba :D majd egyszer be nézek :DD
Azért,mert nem tudom erről miért nem beszélnek a hírekben,de sok ember meghalt ott.
Román homoprostituáltak 500ft-ért felvágják a torkod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!