Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lendülhetnék túl ezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lendülhetnék túl ezen a mélyponton?

Figyelt kérdés

Évek óta rám tör a magány, amin csak ront, hogy lassan az összes barátomra rátalált a szerelem, csak rám nem... Örülök, hogy ők boldogok, ugyanakkor ezt látni nekem nagyon rossz érzés.

Annyira unom már, hogy mindenki ezt mondja nekem, hogy keressek már egy pasit, annyi van, nem igaz, hogy ennyire válogatós vagyok... Kerestem szüntelenül, csomó emberrel találkoztam, próbáltam erőltetni olyanokkal, akikhez nem vonzódtam annyira, és mindig-mindig rosszul sült el, szóval már próbálkozni sem igazán merek. Nem zárkózom be, nyitott szemmel járok, de hiába.

Ez most nyilván az 1000. ilyen nyavalygás ezen az oldalon, de senki nincs, akivel ezt meg tudnám beszélni, vagy megértené... Inkább csak az kell, hogy kiírjam magamból, mert mindenki bekussoltat, hogy hagyjuk már, úgy sem fogsz egyedül maradni örökké. Én mindenkinek a hülyeségeivel foglalkozom, de az én problémám, még ha nem is világméretű, senki sem foglalkozik.

Nem vagyok csúnya, nem vagyok hülye, semmi baj nincs velem, de mégis úgy érzem, hogy én vagyok a defektes, hogy hiába ismerkedem, senki sem jó számomra. Nem a tökéletest keresem, hanem azt, aki pont olyan „hibás”, mint én, aki pont hozzám illene.

Ja meg ez, hogy „úgy is akkor találod meg, amikor már lemondanál róla”, milliószor hallom kb. 4 éve, amióta aktívan ismerkedek

Bizonyára erre a kérdésre is akarnak majd páran üzenetet írni, hogy ismerkedjünk, de inkább ne... tapasztaltaim alapján beszélgetünk 2-3 üzi erejéig, aztán úgy is elhal a beszélgetés, mert mindig így van, kivétel nélkül. Na meg ha számítok rá, akkor úgy sem fog bekövetkezni természetesen :)

Még mindig reménykedem, hogy találok valakit, de valószínűbbnek tartom megnyerni a lottó ötöst.

Nem tudom, hogy mit csináljak másképp......

21F

(igen, még nagyon fiatal vagyok, blablabla, még ezer évem van szerelmesnek lenni, csakhogy szexuálisan 12 évesnek érzem magam :) és az évek csak úgy repülnek, és az ismerkedés egyre csak nehezebb lesz...)

2016. máj. 17. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa ezt így mondani, de a mélypont jó dolog, mert onnan már nem kerülhetsz lejjebb. Itt kéne mondanom nagyon motiválót, de nem tudok, mert hasonló cipőben járunk. Én nem hagytam fel vele, inkább csak takarékon égetem, másra koncentrálok.

"Nem a tökéletest keresem, hanem azt, aki pont olyan „hibás”, mint én" ez pedig a világegyetem legjobb mondata, egy ilyennel nem t'om, hogy lehetsz szingli.

ps. A lottó ötös egy a 49 millióhoz, szerintem annál azért jobban állsz.

2016. máj. 18. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, 44 millióhoz, rosszul emlékeztem. de a lényegen nem változtat
2016. máj. 18. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek, hasonló helyzetben vagyok, ráadásul idősebb is nálad pár évvel, szóval pláne félek attól hogy úgymond kifutok az időből...
2016. máj. 18. 21:31
 14/14 A kérdező kommentje:

Vannak amúgy jó napjaim, rossz napjaim is egyaránt... és ezek túl sűrűn váltakoznak

#8: A meleg bulikban elvileg mindenki csak gyors dugásra megy :/ Azért elvileg, mert én még egy ilyen buliban sem voltam, csak karaoke-s helyen. Az egy fokkal jobb, meg is ismertem onnan valakit, akivel utána találkoztunk, aztán valamiért nem jelentkezett többet. (erre értettem azt, hogy valamit lehet, hogy én cseszek el)

#9: Úgy értem, hogy szexuálisan nincs gyakorlatom, olyan vagyok, mint egy kezdő, annak ellenére, hogy nem vagyok már szűz.

„Gyakorlat teszi a mestert” szokták mondani erre, csakhogy itt nincs gyakorlat, tehát nincs mester se :D

#11: Néha én is úgy érzem, hogy ezeket a mélypontokat is meg kell élni, és ettől kevésbé utálom annyira... :) sok mindennel vagyok így, pl. a BKV-val is: annyi hátrány és a botrányos állapotok ellenére én szeretem, mert hozzátartozik Budapesthez :)

pontosan 1:43.949.268 amúgy :D ha ez a szám legalább 10 számjegy lenne, na akkor mondanám, hogy jó... talán a pártalálásnak nagyobb a valószínűsége :D

2016. máj. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!