Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha rágónak néztem az óvszeres dobozt húszon 4 évesen és mindenki rajtam nevetett?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 01:12
1/13 anonim válasza:
Szedsz rá valamilyen antidepresszívumot öcsém?
2/13 anonim válasza:
Lány vagy vagy srác?De nem értem hogy lehet rágónak hinni,jobban meg kell nézni a dobozr mielőtt ismeretlenül rávágod hogy mi az.Másrészt meg mi az hogy "mindenki rajtam nevetett".hogy érted hogy mindenki?Ott volt vagy 10-20 barátod,és pont akkor voltak ott amikor először veszel szemügyre egy óvszeres dobozt?vagy ők vettek neked óvszert?Vagy az osztályban történt fősuliban/egyetemen,vagy munkahelyen?Hogy képzeljük el azt "Mindenki"?Ki az a mindenki?
3/13 A kérdező kommentje:
egy barátom volt ott de elmondta mindeninek. fiú vagyok. nem tudtam hogy néz ki. ennyi.
2016. máj. 3. 01:36
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Másokkal meg ne törődj!
Én se tudok mindent, nem voltam párkapcsolatban még, ami másoknak gáz, de nekem nem, és ez számít. ;)
5/13 anonim válasza:
Szerintem gázabb, hogy a 24-et húszon 4-nek írtad le...
7/13 anonim válasza:
Az lenne fura, ha utána lefordítod a pénztáros mondatát csípőből 10 nyelvre, megoldasz három differenciálegyenletet és röviden összefoglalod történelmi vonatkozású doktori disszertációdat. Vajon akkor is tovább nevetnének? Akkor te nevetnél rajtuk. Azt meg ők nem tudják.
8/13 anonim válasza:
Nem. Én is szoktam szórakozni rajta a Lidl-ben, hogy úgy van kirakva az árcédula, hogy a rágó cimkéjét értheti rá az ember. Múltkor kérdeztem is a húszéves fiamtól, hogy nincs-e szüksége rágóra.
9/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de ha ilyen a barátod,hogy gúnyt űz,és megaláz,akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot...Tehát meglátod ennyi idősen az óvszeres dobozt,nem tudod mi az.És a barátod nem hogy tapintatosan azt mondaná hogy:"Haver,ez óvszer,nem rágóó:D:D",ehelyett,meg szétkürtöli mindenkinek....Ez egy végtelenül indiszkrét,bunkó,prosztó hozzáállás.És ez itt a baj,nem az hogy nem ismerted fel.
10/13 anonim válasza:
Nem gáz, én is néztem már vitaminnak a boltban műprotiktisztító gélt....hasonló kicsi doboza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!