Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal meleg és bi srácok közt mindenki csak álompasival tudja elképzelni?
Nem. Átlagos srácok is jók.
De vannak elvárásaim, mert nem csak a lyuk számít, hanem az ember is aki körülötte van.
Azt gondolom azért lehetnek is elvárásaim, mert amúgy 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos alkatú srác vagyok 17 cm-es farokkal.
Tehát ezek alapján is lehetnek elvárásaim.
22/F, bi
Senki nem mondta, hogy csak a lyuk számít, de tényleg nagyon álomvilágban él itt sok ember. Van egy srác aki naponta küldi el pl a képét nekem, hogy ő srácot keres.
Eleve mennyire lehet diszkrét az, aki elsőre a képét küldi az első levélben és várja az enyémet? Mennyire lehet válogatós, ha november óta heti vagy néha napi rendszerességgel kapom a levelét? Vagy éppen mennyire lehet kamu? De kedves kérdező vigasztaljon, hogy a normális srácokra is van igény, csak kicsit kevesebb.
HEHE! :D Az utolsó válaszolónál volna tippem a nicknévre. Csak előtte sasolnom kéne, hogy jól emlékszem-e :D
Amúgy a normálisság mindnekinek más. Ha túl normális vagy baleknak néznek. Pedig sok tininek nem ártana tanulni, mert sajnos így ész nélkül szexelnek akárkivel és csodálkoznak ha bajuk esik. Érdekes az ismerkedés a neten, de hát sajnos fiúval élőben nem nagyon lehet, szóval el kell fogadni és megszokni, hogy ez ilyen. Volt vagy van olyan srác akivel dugtam többször is. Ő kb 2-3 havonta eltűnik majd újra fiút keres és mindig szűznek adja ki magát, amit a kora miatt (17) el is hisznek neki. Pedig már rég nem az :D Ilyenek is vannak. Sőt még durvábbak is. Szerintem mindenkinek van egy story legalább, amit ismer. Én se vagyok öreg, de szerencsémre sose voltam felelőtlen.
Sasolni. Erre jár a pacsi :D Nagyon tetszett. Aki érti, az érti. :) Valóban kamu gyanús.
Amúgy érdekesek a válaszok. Valóban mindenki tud történeteket. Én is. Nem is egyet. Sajnos.
Nem csak álom pasival, a fax tényleg kevés, kell mögötte az ember is.
Én anno felszedtem a fodrászomat :D
Nem csak gyönyörű kék szeme volt, hanem egy édes kedves srác is.
4,5 évig voltunk együtt.
Én a netes ismerkedést sosem díjaztam minden ami ott van kamu nagyjából, akár szép ember van a képen akár ronda.
Melegbárok inkább.
Igen, ez nagy felfedezés, hogy melegbárokba melegek járnak szórakozni.
De nem a gyűjtőhelyünk.
kifejezetten taszítanak az álom pasik (volt ilyen barátom már) legtöbb narcisztikus lelki roncs.
vonzó külső,ami nekem tetszik és egy kúl,vagány,intelligens személyiség hozzá elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!