Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sass95 kérdése:
Kíváncsi hetero srácok: mit tennétek ha ketten lennétek a haverotokkal?
Figyelt kérdés
Ketten vagytok a haverotokkal, mindketten kanosak vagytok. Tudod a másik srácról, hogy már csinált dolgokat srácokkal. Engednéd neki, hogy leszopjon, kiverje neked? Vagy meddig mennél el? Netán ha enyhén ittas vagy?2016. jan. 21. 13:54
2/35 anonim válasza:
Hagynám hogy szopjon és kitudja lehet énis őt:)jo lehet.régota kiváncsi vik rá
3/35 anonim válasza:
Én hagytam a sátorban hogy leszopjon a haverom :D
4/35 anonim válasza:
Hol sátoroztatok?horgászat közben nekem is volt hasonlo
5/35 anonim válasza:
Hát egy ideje izgat sráccal, de nem léptem még meg, mert nincs "olyan" haverom,pedig érdekelne milyen ha szopnak.
6/35 anonim válasza:
Sajnos nincs ilyen haver a közelben aki megtenné h bekapja...
7/35 anonim válasza:
A másik oldalhoz tartozom. Négy olyan haverral volt dolgom, akik heteronak mondták magukat, mégis belementek ebbe-abba.
8/35 anonim válasza:
Én régóta töröm a fejem ezen. Izgat kicsit, de haverral tuti nem mennék bele, mert elpletykálná. Szóval így nem történt semmi. Pedig érdekelne egyszer. Aztán lehet fel se állna ha ott lenne egy másik srác, de azért arra nem bátorkodtam, hogy keressek meleg srácokat. Főleg, hogy a képem pl nem szeretném felrakni semmi olyan oldalra, stb.
9/35 anonim válasza:
10/35 anonim válasza:
Semmit.. mert nem fogom kihasznàlni hogy részeg. Ha meg én volnàk részeg akkor bisztos nem hagynàm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!