Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért harcolnak a melegek a melegházasságért amikor mindenki csak szexre megy?
Figyelt kérdés
Mindenki itt hajtogatja, hogy melegházasságot akarnak de akkor meg miért van az, hogy senki sem akar kapcsolatot csak szexet?
18/F M
2016. márc. 3. 22:45
1/16 anonim válasza:
Tényleg fura. Na meg amúgy is szerintem tök mindegy hogy házasságnak vagy élettársi kapcsolatnak hívják. Talán az örökbefogadás az egyetlen fontosabb kérdés.
2/16 anonim válasza:
A vallas erkolcs ellen dolgozik a global.
3/16 anonim válasza:
A női meleg oldalon nem így van ;)
4/16 Érted?? válasza:
Azért, hogy meg legyen az egyenjogúság. Mellesleg sokan akarnak ténylegesen házasságot kötni, főleg Amerikában,ahol van erre lehetőség.
5/16 anonim válasza:
Én részemről mindig is párkapcsolatközpontú voltam, így világos, hogy miután több éve vagyunk együtt a barátommal, felmerült már a gondolat, hogy összekössük az életünket. Abban viszont egyetértek az előttem szóló egyik válaszolóval, hogy tökéletesen megfelel a bejegyzett élettársi kapcsolat... amúgy sem vagyok egy nagy aktivista, aki veri a tamtamot, hogy neki akkor is házasság kell. :)
26F m
6/16 anonim válasza:
Ez csak egy buta sztereotípia, tényleg van meleg aki csak arra megy, ahogy hetero is van ilyen..., de hidd el sok meleg tartós kapcsolatra vágyik
7/16 A kérdező kommentje:
Én is tartós kapcsolatra vágyom... De ezek a tapasztalataim :D
2016. márc. 4. 10:25
8/16 anonim válasza:
Én is pártolom a házasságot, annak ellenére hogy nekem az nem jelent semmit. Nekem személy szerint az eljegyzés a csúcs, az esküvőt már csak jogi résznek tartom.
9/16 anonim válasza:
Elsősorban inkább az örökbefogadás miatt harcolnak a melegek, hogy közösen is fogadhassanak örökbe. Rengetegen szeretnének gyereket nevelni. És az egyáltalán nem igaz, hogy mindenki csak a szexre megy. Tény, hogy sokan inkább csak szexre vágynak, de nincs ez máshogy a heteroknál sem. Arról nem is beszélve, hogy azok, akik csak szexet akarnak, azok nagy része azért nem akar párkapcsolatot, mert NEM MERNEK az országban jelen jévő intolerancia miatt.
10/16 anonim válasza:
Már önmagaddal megcáfoltad a saját állításodat. Ugye nem gondolod komolyan, hogy annyira különleges vagy, hogy te vagy az egyetlen?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!