Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van valakinek büdös cipő vagy zokni esetleg nyál fétise?
Kívülről nézve úgy gondolom, egy kicsit ellentmondásos, a törekvésed, de ezt nem leszólásképpen mondom valahol mindannyian azok vagyunk.
1) Zavar, hogy nincs egészséges szexuális életed, vagyis szeretnéd, hogy legyen. Logikus lépés az lenne ebben az esetben, hogy elmész egy szexuálpszichológushoz, vagy mittomén, és kiagyturkásszátok, hogy miről is van szó.
2. Törekszel arra, hogy a hasonszőrű emberekkel találkozz(?), vagy csak fantáziálgass.
Ez kb. olyan, mintha egy nikotinfüggő úgy akarna leszokni a cigiről, hogy semmit sem változtat, csak keresi a közelebb lévő dohányboltot.
Nekem tök mindegy, hogy mit szeretnél: ha nyálas cipő szaglászásra adod a fejed, felőlem az is jó, de ha közben rosszul érzed magad, mert másra vágysz... Szerintem egy sétát megér, ha másért nem, hogy kiderüljön, hogy mi neked a végzeted: lehet, hogy egy 43-as cipőbe kell beleesned, ki tudja.
Nem csináltam még ilyet
Nyál kizárva, az nem jön be. De valahogy érdekel ez a cipő, láb meg zokni... Utánna szopnék.
29 éves vagyok. Lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!