Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van valakinek büdös cipő vagy zokni esetleg nyál fétise?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem szagolgatni a korombeliek cipőjét és szinte felizgulok erre főleg a sportossabb cipőkre vagy ha meglátok egy korombelit egy cipőbe akkor nagyon felizgulok és még a nyálára is van ezzel még valaki így ?2016. máj. 1. 22:28
3/19 A kérdező kommentje:
23
2016. máj. 1. 22:53
4/19 A kérdező kommentje:
És végre normális életet akarnék élni nőket szeretni mint szexualisan is és ebben nem bízok hogy menne e pedig ha nővel vagyok néha feláll néha nem olyan igazán nővel nem voltam még eggyütt szexuálisan
2016. máj. 1. 22:54
5/19 anonim válasza:
akkor egy büdös cipő amibe beleköptek neked kánaán
6/19 A kérdező kommentje:
ok
2016. máj. 3. 21:07
7/19 anonim válasza:
Én a szép edzőcipőket szeretem, nem kell, hogy büdösek legyenek. Mondjuk van egy Nike AF1-om, aminek nagyon jó a szaga, azt szoktam szagolgatni, miközben kiverem. 29/F
8/19 anonim válasza:
20/meleg srác vagyok
imádom a többi srác büdi, cipőjét, zokniját:D
9/19 A kérdező kommentje:
Légyszi aki tegnap irtal nekem üzenetet véletlenül kitöröltem ird le légyszives mégegyszer köszi !
2016. júl. 31. 14:23
10/19 anonim válasza:
Cipő, zokni. Vásárolnék fiatal fiútól is, lánytól is. 42/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!