A nől lába nem izzad, büdös zokni/harisnya nélküli cipőben?
Sokszor látok nyáron lányokat,nőket,akik zokni,harisnya nélkül hordanak balerinacipőt,zárt szandált(oké ezekhez tényleg gáz a zokni),de van,hogy zárt vászoncipőt,sportcipőt vagy pl Converse csukát(és nem titokzoknival;mezítlábra),vagy bőr,műbőr mokaszint.
A kérdésem az lenne,hogy nem izzad,büdösödik bele a lábuk,pl egy műbőr balerinacipőbe,Converse csukába ,ha egész nap rajtuk van,a másik a harisnya tudtommal nylon,tehát műszál,az mennyire hátrány ilyen téren,hiszen nem nedvszívó.S végül hogyan tisztítják a cipőt,mert ha azt felveszik másnap,az olyan,mint ha két napig egy műszálas zokniba lennének,ezek a műbőr-bőrcipők elszíneződnek az izzadságtól.
Szinte biztos hogy van valami szaga. Csak egy cipőmet hordtam mezítláb, egy bőr balerina cipőt. Minden felvétel előtt behintőporoztam (macerás :S), hogy ne cuppanjon bele a talpam. Büdösnek nem mondanám, de enyhe szaga volt, így utólag szagolva. Tehát a hintőpor, meg egy kis lábszag.
Harisnyának is van egy kis szaga, ha levenni és megszagolni.
De, beleizzad még a bőr cipőbe is. Ritkán hordok mezítláb balerinát, ilyenkor scholl hintőporral beszórom a cipőt, levétel után, mint minden cipőt, kiszellőztetem, de valamennyi szaga természetesen van, magának a cipőnek, nem a lábamnak.
Converset mindig titokzoknival hordok, mert más lábán, cipőjén éreztem, hogy brutál tud lenni, főleg hogy alapból annak gumi szaga van.
De izzad a női láb is, és még büdös is lehet, ha nem megfelelő cipőt húz.
Pont ezért húzok mindig pamut (!) titokzoknit és ezt te külső szemlélőként meg nem mondod, hogy van-e rajtam vagy sem.
"vagy a homorű,belső részen belátni"
Ilyenre gondoltál, amikor ezt írtad? -> [link] - ezekhez is lehet kapni titokzoknit (a lábujjakra)! ;) A sarok meg szellőzik, illetve a talpélést általában természetes, nem izzasztó anyagból készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!