Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha az apátok bejelentené, hogy meleg?
Figyelt kérdés
Egyedül nevel titeket, és egyszer csak hazahoz bemutatni egy férfit, és közli, hogy meleg, és ez a pasi a párja.2016. ápr. 29. 13:10
11/20 anonim válasza:
Hogy nem vetted észre? :D Vagy elméleti kérdés? De akkor miért csinált fel előtte egy csajt? Minek élt, gondolom házasságban, évekig. Fura helyzet.
12/20 anonim válasza:
10-es,
nem vagyunk egyformák :) A világ attól színes, hogy nem fekete-fehér. :)
Amúgy melegek is fogadhatnak örökbe, szóval nem kell lemondani az unokákról.
13/20 anonim válasza:
Rávenném őket, hogy vegyenek be harmadiknak.
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. :D
Az erős lenne.
2016. ápr. 29. 15:44
15/20 anonim válasza:
12:
Vér szerintire gondoltam :)
16/20 anonim válasza:
Hát elképzelésem sincs, hogy mit szólnék. Szerintem ez egy sokkal nehezebb helyzet, mintha mondjuk a gyerekem jelentené ezt be nekem. Azt könnyen lenyelném, nem lenne vele gondom, hisz tudom, hogy ez benne van a pakliban. De a szülőről azért valószínűleg van az emberben egy szilárdan kialakult kép, amit nem olyan egyszerű hirtelen módosítani, mint egy kamasznál, aki minden második héten új stílussal állít haza.
Egyébként ez egy jó kérdés, tetszik.
17/20 anonim válasza:
azt se bánnám, csak bár ne halt volna meg!
18/20 anonim válasza:
te igy jártál kedves kérdező?
mármint a faterod hazavitte a párját?
19/20 anonim válasza:
nem lenne para, örülnék neki h bemutatja a barátját
20/20 anonim válasza:
tudom tóla hogy meleg de nem hozza haza a pasiját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!