Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek/leszbikusok, tudják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/leszbikusok, tudják a szüleitek?

Figyelt kérdés
A másságotokat elmondtátok otthon? Hogyan fogadták? Lehetőleg azok válaszoljanak, akik még otthon laknak.
2016. ápr. 28. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Otthon lakom, mert még tanulok és nem tudják otthon pont ezért. Tartok a szüleim reakciójától, bár úgy gondolom, nem sok vizet zavarna, de ki tudja. Amíg önálló nem leszek, megtartom magamnak:/...ezért nem is sikerült ismerkednem, egy meleg ismerősöm nincs.

19/f

2016. ápr. 28. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyának elmondtam, nagyon összetört, meg akart változtatni, nem tud belenyugodni. Vallásosak, maradiak. Apám homofób is, úgyhogy neki nem mondtam. Nem is akarom mondani, amíg itthon vagyok, de ha lesz keresetem, lesz pasim én fel fogom vállalni és boldog leszek. Megmondom majd nekik kerek perec, hogy ez van, ha nem tetszik, nem látnak többé. Egyébként engem szeretnek a szüleim, de tuti nem fogják megérteni ezt a dolgot ilyen homofób nézetekkel.
2016. ápr. 28. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Idővel beletörődnek, hidd el.

Nekem a legjobb barátom meleg, és nála az volt, hogy kezdetben leszerelték az ajtókat, hogy oda haza ne vigyen pasit, meg különböző szitkozódó táblákat hagytak a szobájában, vacsoránál is mindig előjött a téma, mikor az asztalnál ült a család, nem fogadták el.

Aztán telt-múlt az idő, és végül elfogadták a szülei a helyzetet, és már haza is vitte bemutatni a párját (már nem otthon lakik, de azért haza szokott menni néha).

2016. ápr. 28. 21:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

„Ezt csak azért írod, mert te is redvás búza vagy.”

Szerintem te képtelen vagy feldolgozni, hogy a fiad meleg, de most mondok valamit: ne a többi meleget utáld, mert nem mi rontottuk meg a fiad, ő ilyen lett, és kész. Ez senkinek sem a hibája, nem a miénk, nem a tiéd.

Egyébként szerintem sok szülő azért képtelen elfogadni, mert semmit sem tudnak a melegek életéről, azt hiszik, hogy a fiuk majd nőnek fog öltözni, és/vagy a sȩgglyuka egy átjáróház lesz... (egyeseknek egyébként még arról sincs halvány gőze, hogy hogy működik az anális szex) Így aztán pánikba esnek, elkezdenek tiltakozni, dühöngeni, magukat hibáztatják, bőgnek, ahelyett, hogy kicsit elkezdenének gondolkodni, és rájönnének, hogy egy meleg kizárólag annyiban különbözik egy heterotól, mint két hetero egymástól, azzal a különbséggel, hogy mi fiúk iránt érzünk vágyat, a heterok meg nők iránt.

Ja hát meg persze az a baj, hogy a legtöbben beleképzelik magukat, és próbálják megérteni... Nem lehet megérteni, csak el kell fogadni, hogy ez van. Nekem nyilván a nőkkel való szex a visszataszító és elképzelhetetlen, amit ha akarnék sem tudnék megtenni, a heteroknak meg a saját nemükkel való. Ez így van rendjén, csak emiatt nem kéne ugatni, hogy „redvás búzák” – ahelyett, hogy örülnétek, hogy több nőt hagyunk nektek.

Általában az történik, hogy a szülő, főleg az anya, előbb-utóbb belátja, hogy a gyereke csak akkor lehet boldog, ha a saját nemével él párkapcsolatban, és nincs más út. Nekem soha nem volt barátnőm (természetesen nem is lesz, mert a pinɑ számomra undorító és ijesztő), és anyum szemében látni is azt az aggodalmat, hogy azt akarja, hogy ne maradjak egyedül. Csak belátja majd...

Az meg, hogy nem lesz unoka... -_- Ez nem a középkor... mire én odajutok, a levágott körömdarabkámból is tudnak majd gyereket csinálni (meg amúgy is, megint visszatérünk a hörcsögökhöz → egy férfinek miért az a legfőbb erénye, ha kiváló minőségű tenyészbika, és szép utódokat nemz? Egy civilizált társadalomban ne ez legyen már)

2016. ápr. 28. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Meleg vagyok 20 évesen mondtam el, az első szerelmemnél...Anyum nagyon jól fogadta, apum is.. a három testvérem és az ő párjuk is... Furcsamód, én jobban féltem a dologtól, mikörben a család már sejtette... Bár én a férfias melegek közé tartozom (autószerelés, kerti munka, kőműves munka nálam mind jöhet :-) )

Szóval anyum ma már, nagyon örül, hogyha van hosszútávú kapcsolatom és alig várja, hogy bemutassam otthon a párom... :-)

Nagyim pedig annyira cuki,hogy mindig süt sütit a mostani páromnak ....és nagyim 78 éves....

Ez mind csak azon múlik, hogy mennyire összetartó a család :-)

2016. ápr. 29. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen elmondtam, de ok mar sejtettek.

Nekem Bp-i, liberális, iskolázott szüleim vannak, volt a baráti körükben meleg pasi.

A gimiben is tudtak es nem en voltam az egyetlen meleg sőt ket leszbi csaj is com ing out , bár róluk is ordított.

2016. ápr. 29. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a szüleim nem fogadták el a melegséget létező tényként, így két évvel ezelőtt úgy álltam szembe velük, hogy valószínűleg az utolsó napomat töltöm velük. Mint kiderült, nagyon rosszul gondoltam, bár igazából még egyikük sem hitte el, hogy valóban leszbikusnak érzem magam. Egyikőjük sem említett semmit, és igazából tudom, hogy már sejtették, hiszem kicsi korom óta több jel is árulkodott a dologról. Azóta majdnem két év telt el, és mostanában bármit elmondhatok nekik, végighallgatnak, és beszélgetnek az ezzel kapcsolatos témákról. Szerencsém volt. :)

18L

2016. máj. 6. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!