Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek/leszbikusok, tudják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/leszbikusok, tudják a szüleitek?

Figyelt kérdés
A másságotokat elmondtátok otthon? Hogyan fogadták? Lehetőleg azok válaszoljanak, akik még otthon laknak.
2016. ápr. 28. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudják.
2016. ápr. 28. 17:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Kort és nemet is írhattok.
2016. ápr. 28. 17:52
 3/17 anonim válasza:
2%
Nekem bevallotta a fiam. Msnap már nem lakott nálunk, mert kiraktam.
2016. ápr. 28. 18:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

22f

első voltam

2016. ápr. 28. 18:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok, hogy ezért kiraktad a fiad, igazi mintaszülő vagy!
2016. ápr. 28. 18:30
 6/17 A kérdező kommentje:

Attól, hogy meleg, még nem jelenti azt, hogy nem védekezik.

Ha hetero fiad lenne, ő is simán hazavihet nemi betegséget, ha nincs agya.

2016. ápr. 28. 18:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy vannak ilyen emberek, akiknek fontosabb, hogy szomszéd Marika meg Ica néni mit gondol, mint a saját fia :) Igazából jót is tettél, a fiadnak szerintem sokkal jobb lesz nélküled

Sőt, inkább máris dolgozhatnál a következő almon, és csinálhatnál egy igazi, HETERO férfiállatot, nem? :D Elvégre ha csak úgy kirakosgatod a gyereked, olyan vagy, mint a hörcsögök: nem tetszik a gyerek? nem baj, majd megölöm, vagy elzavarom, aztán majd jön a jobb ellés :D :D

========

Én elmondtam nekik anno, de úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna, és nem beszélünk róla... úgyhogy azóta inkább hagyom a témát. Úgy döntöttek, hogy nem akarnak róla tudni, tehát én nem is fogok nekik semmit sem mondani, nem kötelező. Nagyon szeretem őket, ők is szeretnek engem, de van egy határ, amit ők húztak meg, és ezen belül nem jöhetnek be az életembe.

21F

2016. ápr. 28. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne hidd már el hogy ezt egy szülő írta csak szívat

Én bevallottam és teljesen jól fogatta mindenki

20/F

2016. ápr. 28. 19:12
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

A családtagjaim közül csak a nővérem tudja, ő teljesen jól fogadta. A szüleimnek egyelőre még nem tervezem elmondani. Esetleg majd év végén, ha még együtt leszek akkor is a párommal, akit nemrég ismertem meg, vagy ha elköltöztem másik városba az egyetem miatt. Az utóbbi még 1,5 év.

20/F

2016. ápr. 28. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Én 16 évesen mondtam el a szüleimnek,hogy meleg vagyok.Jól fogadták bár nem sejtették de azzal hogy el mondtam nagy kő eset le a szívemről és rengeteg dologba segítetek nekem :) Most 18 vagyok.
2016. ápr. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!