Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi ha egy fiatalabb srac es egy idosebb ferfi kufircol?
Nekem annyira bejon:d marmint nezni. Meg gondolom atelni is, de most azt hagyjuk.
Szoval pl engem tokre felizgat amikor latok olyan videot amiben egy kis 19-20-21 evesnek kinezo szortelen kis esetlen srac van, meg van egy 35-40 eves hatarozott ferfi. A ferfi ad rendesen a sracnak, jol megdugja. A sracnak lehet, hogy nem is esik jol, de a ferfi meg attol fuggetlenul siman megdugja:d
Egy ehhez hasonlo ami nagyon felizgatott az az amator video volt az xtube-on, amikor egy fiatal csajt dugott egy ferfi penzert fenekbe. De amugy a ferfinak tok nagy farka volt es kb be se tudta dugni a lanynak mert folyton szisszegett:D nem tudom, hogy miert tetszik ennyire. Azt se tudom, hogy melyik szerep miatt tetszik ennyire:D
Annak idején én is nagy korkülönbséggel vesztettem el, és azóta is vonz ez a fajta felállás. Szerintem ebbe igenis beletartozik, hogy az idősebb, erőteljesebb fél érvényesítse az akaratát az ágyban is, legalább is én így szeretem :)
25/F
Én lány vagyok. De egyszer kipróbáltam két bi' - pasival :D ( 24 - 44 évesek voltak ) Iszonyatosan izgató volt nekem is !!! - és ők is élvezték egymást!!!! Mai napig ...... ha rágondolok :D
Akinek nem tetszik, Ne Olvassa ... Ne Nézze .. és Ne Csinálja Ennyi ;) :D
Nekem is az fantáziáim 75%-a, arról szól hogy az "apám" megdug engem. Persze nem az valódi apám mert hozzá nem vonzódom. Néha olyan felállásban hogy apa meg a testvére értem "veszekszenek" és végül mind ketten egyszerre kényeztetnek.
De alapvetően mind olyan pasi vonz aki nálam legalább 10-15 évvel idősebb jó karban lévő férfi. És az ágyban apának szólíthatom.
Akit érdeklek írjon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!