Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti mit néztek meg egy másik srácon az utcán?
Hát ami engem megfog az a férfias jellem, edzett felsőtest feszülős pólóban, meg a fenék természetesen.
Biszexuális vagyok egyébként. Legfontosabb a férfias jellem. Én kifejezetten olyasmi felé érzek vonzódást mint amilyen magam is vagyok, férfias, heteros, domináns és ugye ennek alapja a férfias jellem aminek meg a sportos életmód és/vagy jó genetika.
Hát engem a nálam magasabb vékony férfiak vonzanak, de amúgy a szemét nézem meg először.
25/F aktív
először az arcát, ha szemből látom, ha hátulról látom, akkor először a fenekét stírölöm, majd a haját :P
Am az arcán az orrát, majd a száját, majd az arc formáját, utána a szemét, haját, amik viszont többet számítanak mint az előzőek :D
Nyilván az alakját, és a karját, na meg a csomagját, tuti lecsekkolom, szépen sorban, mindent végignézek rajta :D
alakját, vádliját, csomagját nézem
aztán az arcát is persze :bb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!