Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti mit néztek meg egy másik srácon az utcán?

Figyelt kérdés
Jó időben, amikor kevés ruha van rajta.

2016. ápr. 15. 00:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ami engem megfog az a férfias jellem, edzett felsőtest feszülős pólóban, meg a fenék természetesen.

Biszexuális vagyok egyébként. Legfontosabb a férfias jellem. Én kifejezetten olyasmi felé érzek vonzódást mint amilyen magam is vagyok, férfias, heteros, domináns és ugye ennek alapja a férfias jellem aminek meg a sportos életmód és/vagy jó genetika.

2016. ápr. 15. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem a nálam magasabb vékony férfiak vonzanak, de amúgy a szemét nézem meg először.

25/F aktív

2016. ápr. 15. 01:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindent! A lába közét, szemét, arcát, alakját járását, öltözködését. Ez egészet végig pásztázom egy másodperc alatt.
2016. ápr. 15. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szemét, arcát, haját, fenekét, kezét, lábát.
2016. ápr. 15. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

először az arcát, ha szemből látom, ha hátulról látom, akkor először a fenekét stírölöm, majd a haját :P

Am az arcán az orrát, majd a száját, majd az arc formáját, utána a szemét, haját, amik viszont többet számítanak mint az előzőek :D

Nyilván az alakját, és a karját, na meg a csomagját, tuti lecsekkolom, szépen sorban, mindent végignézek rajta :D

2016. ápr. 15. 14:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint az előzőek. Plusz a füleket és a szőrös lábszárakat szeretem nézni. :)
2016. ápr. 15. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is az arcát, ha pedig hátulról látom, akkor a seggét. Lábat, vádlit is szeretek nézni :)
2016. ápr. 15. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha egyáltalán van mit nézni rajta, akkor: a fenekét (hátulról), combját (szemből meg ha ül). Ehhez persze testhezálló ruha szükségeltetne, nem ezek a mindenféle elképesztően trampli rövidnadrágok. Szeretem, ha van a hátsónak domborulata, és nem az a pálcikalábú, mert az sajnos totál nem tud izgatni. Másodsorban megnézem, van-e deltás felsőteste, izmos karja, az meg külön élmény, ha a trikóján kicsit átüt a pocija, köldöke. (Nem azért, mert akkora, mint egy hordó, hanem mert testhez áll a ruha.) Ha fürdőgatyás-félmeztelen helyzet van: akkor elsősorban a pocikákat nézném, azt máskor úgyse lehet. Ezek voltak eddig a nyers "fizikai" élmények, ha viszont magára az illetőre is kíváncsi vagyok, - persze, hogy kíváncsi vagyok, csak akkor az kell, hogy szemből jöjjön, - akkor a dolog az arcánál, az arc pedig a szeménél kezdődik. És külön imádom az ilyen helyes frizurákat. Ez utóbbi persze nem kizáró ok, de az előző kettő könnyen az lehet. Szóval, ha vetettem egy lopott pillantást 100 alkatilag jópasinak a hátsójára, abból 99 az arcberendezésével hamar el is szokta vágni magát... És fordítva is igaz a dolog: rengeteg irtó helyes, jóképű srác mászkál az utcákon, csak hát szokás szerint lehet az egész gyerek 60 kiló se, az öreganyja jobban felizgatna, az az igazság.
2016. ápr. 15. 23:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

alakját, vádliját, csomagját nézem

aztán az arcát is persze :bb

2016. ápr. 16. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
kezét meg a seggét
2016. júl. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!