Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi ha egy fiatalabb srac es egy idosebb ferfi kufircol?
Nekem annyira bejon:d marmint nezni. Meg gondolom atelni is, de most azt hagyjuk.
Szoval pl engem tokre felizgat amikor latok olyan videot amiben egy kis 19-20-21 evesnek kinezo szortelen kis esetlen srac van, meg van egy 35-40 eves hatarozott ferfi. A ferfi ad rendesen a sracnak, jol megdugja. A sracnak lehet, hogy nem is esik jol, de a ferfi meg attol fuggetlenul siman megdugja:d
Egy ehhez hasonlo ami nagyon felizgatott az az amator video volt az xtube-on, amikor egy fiatal csajt dugott egy ferfi penzert fenekbe. De amugy a ferfinak tok nagy farka volt es kb be se tudta dugni a lanynak mert folyton szisszegett:D nem tudom, hogy miert tetszik ennyire. Azt se tudom, hogy melyik szerep miatt tetszik ennyire:D
Engem is izgat valamennyire (a millió fétishem között ez is benne van)
Habár nem vagyok meleg, de volt időszak amikor eljátszadoztam a gondolattal és ott feljött az "érett, apuka testű, nem éppen szépségéről híres" aktív aki megkapja amit akar (nem tudom a te fejedben az idős mennyire szép, az enyémben annyira nem...)
De ez megvan heteró oldalon is, pl izgat a tudat, hogy páromat dugná egy idősebb, szőrösebb, nem túl szép apuka és a párom persze élvezni, hiába nem akarná élvezni...
Éppen tegnap láttam egy kis ilyen videót, valami amatőr (szerintem prosti), egy fiatal, csinos, feszes lány és rajta egy kicsit pocakos, szőrösebb 50 körüli pasi aki elkapja, ereszti, eléggé hörög a fülébe, rendesen ad neki, dominálja és a csaj habár kicsit ellenkezik, kicsit taszítja a partner, de közben liheg és beremeg az egész teste és nem bírja visszafogni magát. Nekem ez a tiltott, "nem szabadna élvezni, teljesen megalázó mert egy idős, csúnya, erőszakos pasi élvezkedik a testemen, de nem tudok ellenállni!" oldal az ami izgató.
És amikor voltak meleg gondolataim, ugyanezt lejátszottam csak passzívként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!