Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek szexi ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexi ha egy fiatalabb srac es egy idosebb ferfi kufircol?

Figyelt kérdés

Nekem annyira bejon:d marmint nezni. Meg gondolom atelni is, de most azt hagyjuk.

Szoval pl engem tokre felizgat amikor latok olyan videot amiben egy kis 19-20-21 evesnek kinezo szortelen kis esetlen srac van, meg van egy 35-40 eves hatarozott ferfi. A ferfi ad rendesen a sracnak, jol megdugja. A sracnak lehet, hogy nem is esik jol, de a ferfi meg attol fuggetlenul siman megdugja:d

Egy ehhez hasonlo ami nagyon felizgatott az az amator video volt az xtube-on, amikor egy fiatal csajt dugott egy ferfi penzert fenekbe. De amugy a ferfinak tok nagy farka volt es kb be se tudta dugni a lanynak mert folyton szisszegett:D nem tudom, hogy miert tetszik ennyire. Azt se tudom, hogy melyik szerep miatt tetszik ennyire:D

2016. ápr. 27. 11:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
4%
igen 20 vagyok és van egy 58 éves barátom
2016. máj. 11. 07:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy szexi pont ez okból vannak mindig fiatal partnereim!
2016. máj. 11. 16:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kezdett ki velem már nem is egyszer 40-50-60 éves férfi..nem hogy nem izgat de unorodtam...nem hogy le is feküdjek vele..de nekik nyilván vonzó egy fiatal srác
2016. máj. 11. 17:27
 14/26 A kérdező kommentje:
En 20 eves vagyok... Lehet eloben nekem sem tetszene, de igy nezni jo azert
2016. máj. 11. 18:39
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érdekel, mások hogy élik meg a magánéletüket.
2016. jún. 14. 20:49
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
20 vagyok és van egy 63 éves barátom mindketten nagyon élvezzük
2016. jún. 15. 06:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
13 evesen egy izmos, kigyurt 40 evessel vesztettem el:)
2016. júl. 4. 14:57
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Engem is izgat valamennyire (a millió fétishem között ez is benne van)

Habár nem vagyok meleg, de volt időszak amikor eljátszadoztam a gondolattal és ott feljött az "érett, apuka testű, nem éppen szépségéről híres" aktív aki megkapja amit akar (nem tudom a te fejedben az idős mennyire szép, az enyémben annyira nem...)

De ez megvan heteró oldalon is, pl izgat a tudat, hogy páromat dugná egy idősebb, szőrösebb, nem túl szép apuka és a párom persze élvezni, hiába nem akarná élvezni...

Éppen tegnap láttam egy kis ilyen videót, valami amatőr (szerintem prosti), egy fiatal, csinos, feszes lány és rajta egy kicsit pocakos, szőrösebb 50 körüli pasi aki elkapja, ereszti, eléggé hörög a fülébe, rendesen ad neki, dominálja és a csaj habár kicsit ellenkezik, kicsit taszítja a partner, de közben liheg és beremeg az egész teste és nem bírja visszafogni magát. Nekem ez a tiltott, "nem szabadna élvezni, teljesen megalázó mert egy idős, csúnya, erőszakos pasi élvezkedik a testemen, de nem tudok ellenállni!" oldal az ami izgató.

És amikor voltak meleg gondolataim, ugyanezt lejátszottam csak passzívként.

2016. júl. 6. 14:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön.... :3
2016. júl. 6. 14:41
 20/26 A kérdező kommentje:
Hat en nem vmi csunyara gondoltam, hanem pont olyanra aki jo eroben van, szep fogai vannak, kellemes test es jo vastag farka:D isten mentsen attol h vmi csunyasag betegye a fenekembe
2016. júl. 6. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!