Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha lefeküdtem egy sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefeküdtem egy sráccal, akiről azt hittem, hogy csaj, attól meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 11:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy meleg, mert te azzal a tudattal izgultál fel rá, hogy ő egy csaj. Azért dugtad meg, mert azt hitted, hogy csaj, nem pedig azért, mert férfinak született.

Amúgy meg van olyan haverom, aki heteronak vallja magát, de transznemű barátnője van, akinek hatalmas dudái vannak, de mellette megvan még a farka is (bár lévén, hogy egész fiatal kora óta van női hormonokon, nem képes vele semmire és méretben is csökevényes maradt). Ha ő nem mondja el, hogy nem nő, akkor én sosem feltételeztem volna, hogy fiúnak született.

2016. ápr. 26. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!