Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefeküdtem egy sráccal, akiről azt hittem, hogy csaj, attól meleg vagyok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 11:05
11/21 anonim válasza:
Mivel egy ilyen bonyolult beavatkozás nem olcsó, ezért kötve hiszem, hogy nem a helyi hentes vágta le és varrta fel a műmelleket. Ez egy elég gyenge kamu.
12/21 anonim válasza:
Pszichiáter szakvélemény alapján magyarországon a tb támogatja a nem átalakító műtétet...
13/21 kovpet válasza:
Akkor vagy meleg, ha srácként csak a srácok jönnek be. Ha csak a lányok, akkor hetero vagy. Ha is-is, akkor biszex. Mi ebben a nehéz?
15/21 anonim válasza:
Kérdés, hogy hol ismerted meg... a travik (ha jól tudom), meleg bárokba járnak. Te voltál meleg bárban, vagy ő volt heteróban?
Nem hinném, hogy nem lehetett észrevenni rajta egyáltalán.
Tanulság az egészből: nem kell lefeküdni minden jöttmenttel
16/21 anonim válasza:
11-es köszönöm, hogy széppé tetted a napom!
Egy nem átalakító műtét kb 30 millió forint ;)
18/21 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk fiúnak születik, és később lesz belőle átalakító műtéttel nő, akkor ezt illik-e elmondani már az elején annak a heteró férfinek, aki megismerkedik vele. Mert az oké, hogy ő nőnek érzi magát, és nem szeretne erről beszélni, de ettől még a másiknak jogában áll tudni szerintem, hogy a partnere mondjuk 30 évig külsőleg férfi volt, és csak 1-2 éve ténylegesen nő.
19/21 anonim válasza:
Nem.
Egy heteró férfi vagy,aki egy transzneművel is volt már.
Utolsó!
Szerinted,ha elárulná,hogy férfinek született hányan feküdnének le vele?
Kevesen az tuti..
Én sem mondanám el a helyében!
Párkapcsolati célzattal talán,de egy alkalmi partnernek minek?
Ha azt hitte nővel volt,akkor miben változik a dolog?
20/21 anonim válasza:
A leg találobb lekoptatós szöveg. Én ilyen transznemű vagyok:D lehet bejátszom a következőnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!