Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a 100%-ig heteró haveromba! Mi legyen?!
Tudja, hogy meleg vagyok, de ő egyáltalán nem.. Most szakitott vele a csaja, akivel egy évig jártak. Nagyon ki volt, és egyik nap felhivott, h menjünk bulizni...
És hazafelé, nem tudom, h hogyan, de beleszerettem.. Nem mondtam neki, félek is h mit szólna, mert nem tudok arról, h biszex lenne... :/
Szerintetek mit csináljak? Végképp mondjak le róla, vagy elmondjam neki..? Viszont félek, hogyha elmondom, akk megromlik a haveri kapcsolatunk, mert amúgy elég jóban vagyunk...
Soha nem itélt el, a "másságom" miatt, de akkor másik fiúkrol beszéltem neki, nem saját magáról...
ha tudod h heteró, akkor minek mondanád el neki? valszeg csak még kellemetlenebb lenne neki is meg neked is
21/F
Igazatok van, köszönöm...
De az a gond, hogy egy suliba járunk, sőt, egy osztályba, és elég nehéz, hogy mindennap látni fogom..
Hogy szeretem, de nem lesz belőle semmi... Amúgy 17/f :D
Honnan tudod, hogy semmi esélyed nincs?
Én randira hívtam egy heteró haveromat, de nem mondta azt sem, hogy eljön, azt sem, hogy nem. Aztán külföldre költöztek, de még mindig érdekel. Ha hazajönne, szerintem újból közelednék.
Szerintem nyugodtan nyílj meg felé, különben sosem megy semerre az ügy.
Beszélj vele úgy lesz a legjobb.
Mivan ha ő is meleg csak rá kell vezetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!