Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem tetszik a párom pénisze....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a párom pénisze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gyerekkori problémája miatt körül van metélve, és bevallom számomra ez egyáltalán nem vonzó. Nagyon szeretem. Hogy mondjam ezt el neki?

2016. ápr. 20. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Unalmasak már ezek a retardált kérdések.

Ha elmondod neki, akkor átfaragja a farkát neked tetszőre?

Hagyd ott, ha ennyire nem tudod magad ezen túltenni.

Gondolom mennyire szeretheted, ha egy kis bőrdarab miatt így kiakadsz.

2016. ápr. 20. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha szereted a partnered és ez csak látványra zavar, akkor szerintem fölösleges ezt elmondanod neki, hiszen nem tud rajta változtatni és még lehet rosszul is esne neki.
2016. ápr. 20. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval értek egyet
2016. ápr. 20. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy elmondod neki max az önbizalmát faragod le egy csöppet...a farka ugyan olyan marad.

A szeretet arról is szól, hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Szóval ha annyira nagyon szereted, akkor ez fel se kellett volna merüljön benned.

2016. ápr. 20. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
vágd le neki
2016. ápr. 20. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az már olyan marad, ha nem tetszik akkor szakíts vele!

Mit tudna kezdeni vele?

Gondolkozz már kicsit!

2016. ápr. 21. 00:26
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem pedig mondd el neki. Lehet hogy őrlődik magában hogy miért nem érinted őt meg odalent és egyáltalán miért nem foglalkozol vele. Így legalább tudná és nem idegelné magát rajta.

Saját magamból kiindulva, örülnék ha a párom elmondaná ha ilyen gondja van. Mert engem pont hogy zavar ez a tudatlanságom. Én is körül vagyok metélve 5 éves korom óta. És pont ugyanez a helyzet nálunk is szerintem..

Remélem érthető volt a válaszom.

25f

2016. ápr. 21. 02:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szegény körülmetélt farkak, akiket csak azért nem szeretnek, mert körül vannak metélve. Puszi innen is nekik!

24l

2016. ápr. 21. 02:19
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Próbáld ki az enyémet! :)
2016. ápr. 21. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen látszik hogy nem szereted a párod..
2016. ápr. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!