Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a párom pénisze. Mit tegyek?
Unalmasak már ezek a retardált kérdések.
Ha elmondod neki, akkor átfaragja a farkát neked tetszőre?
Hagyd ott, ha ennyire nem tudod magad ezen túltenni.
Gondolom mennyire szeretheted, ha egy kis bőrdarab miatt így kiakadsz.
Attól hogy elmondod neki max az önbizalmát faragod le egy csöppet...a farka ugyan olyan marad.
A szeretet arról is szól, hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Szóval ha annyira nagyon szereted, akkor ez fel se kellett volna merüljön benned.
Az már olyan marad, ha nem tetszik akkor szakíts vele!
Mit tudna kezdeni vele?
Gondolkozz már kicsit!
Szerintem pedig mondd el neki. Lehet hogy őrlődik magában hogy miért nem érinted őt meg odalent és egyáltalán miért nem foglalkozol vele. Így legalább tudná és nem idegelné magát rajta.
Saját magamból kiindulva, örülnék ha a párom elmondaná ha ilyen gondja van. Mert engem pont hogy zavar ez a tudatlanságom. Én is körül vagyok metélve 5 éves korom óta. És pont ugyanez a helyzet nálunk is szerintem..
Remélem érthető volt a válaszom.
25f
Szegény körülmetélt farkak, akiket csak azért nem szeretnek, mert körül vannak metélve. Puszi innen is nekik!
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!