Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy fiú borotválja a pénisze körül? Vagy ez tetszik a csajoknak?
Nem gáz, én is borotválom:)
Ne borotváld teljesen csupaszra, mert az kisfiús, de én csak ajánlani tudom a borotvát, jobb mintha a csaj cumi után szedné ki a szőrszálakat...23/F
szerintem meg egy férfi pont attól lesz férfi h szőrös neki ott ahol kell :) már nem azért de 'cumizásnál' hogy kerül szőr a lány szájába hacsak nem az egész farka szőrös az egyednek? jah h a herék... na én azt pl kézzel szoktam izgatni. és szerintem sokkal gázabb egy srác, aki borostás és szúrós ott lent, mintha szőrös lenne.
L.19
Jelentem nekem a csupasz tetszik, mert a szőrös az marhára zavaró, a tüsire vágott meg szúrós.
25/L
Quote:"már nem azért de 'cumizásnál' hogy kerül szőr a lány szájába hacsak nem az egész farka szőrös az egyednek?"
Úgy kérlek szépen, hogy a fanszőrzet a péniszen felfelé fut, és erősen hullik...És egy kellemes mélytoroknál bekerül az is a szájba, szal így...Első válaszoló voltam
Én a herezacsin leborotválom, máshol meg visszavágom ug fele hosszúságúra. Sztem így optimális, nem dzsungel, de nem is kisfiús.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!