Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy fiú borotválja a pénisze körül? Vagy ez tetszik a csajoknak?
Figyelt kérdés
18F2009. márc. 31. 00:59
11/18 anonim válasza:
Így tizenéves korban nem gáz, a csitriknek gondolom ez az elvárása. Azért később hanyagold, egy érett komoly nő, elküld a fenébe a csupaszcsiga farkaddal.
12/18 anonim válasza:
egyet értek a 7.10-essel.egy jó 50-es barátom csupasz:),nevetséges!!!!
13/18 anonim válasza:
Ne hallgass az előttem szólókra , rám se hallgass , csak a barátnődre , hogy ő mit szeret.
14/18 anonim válasza:
igy van!!! az a lenyeg h a baratnod h szereti!!
szerintem sehogysem gaz. neha jo lesik ha csupaszon var, de a tusi mar nem jo. ugyh szeritnem az a legegyszerubb ha leborotvalod es megnezed a reakciojat.
15/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Túl gyerekes. Én azt szeretem, ha csak kicsit meg van rövidítve...
16/18 anonim válasza:
Hogy a barátnőd hogy szereti, az is teljesen mellékes. Ami neked tetszik és szerinted higiénikus azt kell csinálni.
17/18 anonim válasza:
full csupaszon rosz, mert kisfiu-s, attól kezdve h csupasz kezd borostásodni, ami idegesítő... én a rövidet szeretem, nem zavar, mert nem nagy, ugyanakkor van.. én 2-4 centire szoktam hagyni.. ti?! :)
18/18 anonim válasza:
Az a gáz amit gáznak tartasz. Amiben őszintén hiszel az nem lehet gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!