Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha a pasi pénisze szőrős?
Figyelt kérdés
milyen mennyiségben?:) komoly válaszokat kérek.. kort is2015. dec. 6. 21:58
1/12 anonim válasza:
Nem tetszik, mert nem tudom úgy szopni :)
2/12 anonim válasza:
Haver ha szoros a futykosod ott valami baj van :D
3/12 anonim válasza:
#2 Még egy fennhéjázó okos
Képzeld, vannak pasik, akiknek a farkán is nő szőr. Például nekem. És nem betegség következménye.
4/12 A kérdező kommentje:
igy van 3as.. amugy meg akkor helyesbitek Farok feletti részre gondoltam
2015. dec. 6. 22:13
5/12 anonim válasza:
Gondolom Ti sem arra céloztok, hogy elejétől a végéig szőrös... Mert azt furcsállanám. Azt viszont egészen mostanáig szentűl hittem, hogy mindenkinek szőrös kicsit a töve. Nekem spec az első pár centin vannak szőrszálak
6/12 anonim válasza:
#3 szerintem a #2 arra gondolt, hogy ékezetek nélkül, tehát szoros nem pedig szőrös! :D
Ugye, hogy így már értelmet is nyert az írása? :D
7/12 anonim válasza:
Márpedig nekem még a makkomat fedő fitymán is vannak szőrszálak. Nem olyan sűrű és nem is olyan hosszú, mint az ágyékon, de elég extra így is.
8/12 anonim válasza:
Utalom a csupasz csigakat,ha ferfi hat legyen szoros. 16/l
9/12 anonim válasza:
enyém elég szőrös még a péniszem tövénél is de nem zavar ha sasolják volt csaj akinek nagyon tetszett 19
10/12 anonim válasza:
én barátomnak teljesen szőrös és így nagyon tetszik, de tudja h mivel ennyire szőrös neki az orál szexnél azt jelenti h nem kapom be tövig és nem is mondhatja le a fejem addig, de ő ezt elfogadta :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!