Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Igazi"melegek, nektek mi a véleményetek a mai megélhetési és "hobbi"meleg fiúcskákról?
A megélhetési meleget meg tudom érteni olyan szempontból, hogy gyors és sok pénz. Lehet itt mondani, hogy inkább 90 ezerért havonta gyártósor mellett állsz és dolgozol keményen, minthogy 200-ért lecumizol valakit 10 perc alatt, mert legalább erkölcsös maradok és a méltóságom is megtartom, de hát mint tudjuk, nem erkölccsel és méltósággal fogsz számlákat fizetni és kenyeret venni. Nem mondom, hogy így keresse az ember a pénzét, de az csinálja nyugodtan, aki utána nem fog problémázni a lelkében ezen.
A hobbi meleget meg nem tudom mi lenne.
Én eleve nem igazán tolerálom a szándékosan provokatív melegeket. Én is meleg vagyok, még sem tudják rólam, csak akikkel vagyok olyan közeli viszonyban, hogy elmondom nekik. Szóval a kérdésre a válasz, hogy nem bírom az ilyeneket. Bár tőlem mindenki azt csinál, amit akar, de sajnos sokan annyira korlátoltak, hogy ilyen esetek, egyének miatt általánosítanak mindenkire nzéve, és ez mind két részről gáz. Buta sztereotíp gondolkodás.
22/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!