Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » "Igazi"melegek, nektek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Igazi"melegek, nektek mi a véleményetek a mai megélhetési és "hobbi"meleg fiúcskákról?

Figyelt kérdés
Én többször hallottam és tapasztaltam,hogy sok,egyébként a melegekkel szemben toleráns és elfogadó hetero,mennyire undorodik tőlük és miattuk van negatív megítélése a homoszexualitásnak.

2016. ápr. 13. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Huuuu! Ezért mennyi csúnya kommentet fogsz kapni........ Viszont ez igaz, sok heteroszexuális csak a ,,hobbi melegeket" látja és úgy gondolja ,hogy mindenki ilyen! Sajnos ez van, és ez természetesen rossz fényt vett ki a normális melegek körül! Sajnos ezzel nem tudunk mit tenni....Talán néha TÚLSÁGOSAN toleráns ez a világ.... Viszont néha egy erkölcsi világot mindenkinek fel kéne építeni.... De mivel a szomszédodat se te magad választod meg, ezt se tudod megváltoztatni :-)
2016. ápr. 13. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te normálisan viselkedsz ,akkor azt úgy is észreveszik az emberek....
2016. ápr. 13. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a megélhetési meleg? Ez most komolyan nem kötözködés, még nem hallottam ilyenről és kíváncsi vagyok mit jelent?
2016. ápr. 13. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
megélhetési meleg = Olyan srácok,akik pénzért,állásért,diplomáért csinálják. Sajna egyre több van,sok hetero srác is bevállal 1-2 menetet,ha azzal előbbre juthat.
2016. ápr. 13. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A megélhetési meleget meg tudom érteni olyan szempontból, hogy gyors és sok pénz. Lehet itt mondani, hogy inkább 90 ezerért havonta gyártósor mellett állsz és dolgozol keményen, minthogy 200-ért lecumizol valakit 10 perc alatt, mert legalább erkölcsös maradok és a méltóságom is megtartom, de hát mint tudjuk, nem erkölccsel és méltósággal fogsz számlákat fizetni és kenyeret venni. Nem mondom, hogy így keresse az ember a pénzét, de az csinálja nyugodtan, aki utána nem fog problémázni a lelkében ezen.

A hobbi meleget meg nem tudom mi lenne.

2016. ápr. 13. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem igazán tolerálom a szándékosan provokatív melegeket. Én is meleg vagyok, még sem tudják rólam, csak akikkel vagyok olyan közeli viszonyban, hogy elmondom nekik. Szóval a kérdésre a válasz, hogy nem bírom az ilyeneket. Bár tőlem mindenki azt csinál, amit akar, de sajnos sokan annyira korlátoltak, hogy ilyen esetek, egyének miatt általánosítanak mindenkire nzéve, és ez mind két részről gáz. Buta sztereotíp gondolkodás.

22/m

2016. ápr. 13. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Azért én nem hiszem, hogy sok ilyen lenne. Én nem tudok 1 ilyenről se.
2016. ápr. 13. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van egy olyan elmélet, miszerint az emberek nem tisztán homok vagy heterok, hanem egy skálán helyezkednek el, attól függően hogy mennyire az egyik és másik nemhez vonzódik, kivel jött össze. Ez a Kinsey-skála.
2016. ápr. 14. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!