Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom arra, hogy passzívként egyszerre 4-5 aktív srác szopasson és dugjon meg egyszerre?
Figyelt kérdés
Nagy vágyálmom egy ilyen, hogy egyszerre több (szigorúan csak aktív) srácot kényeztethessek. Szerintetek mennyire normális ez? És mennyire kivitelezhető? :)
Már voltam egyszerre két sráccal, azt nagyon élveztem, de sajnos még csak egyszer volt rá lehetőségem... :(
25/F/passzív
2016. ápr. 12. 23:06
51/53 anonim válasza:
Nem csak te vagy így vele.
És is arra vágyom hogy egyszer 4-5 szexi full aktív pasi rendesen megdugjon. Akár egyszerre többen is bennem lennének.
22/F/passzív/borsodból. Akit érdeklek írjon privátba.
52/53 anonim válasza:
Ilyen engem is érdekelne, 18 éves fiú Bp-ről, de én bi vagyok, szóval lányok is érdekelnének :) ( fiúk között általába passzív vagyok )
53/53 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt h 3 srácot szoptam, de elég érdekes volt a végére el is fáradtam
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!