Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom arra, hogy passzívként egyszerre 4-5 aktív srác szopasson és dugjon meg egyszerre?
Nagy vágyálmom egy ilyen, hogy egyszerre több (szigorúan csak aktív) srácot kényeztethessek. Szerintetek mennyire normális ez? És mennyire kivitelezhető? :)
Már voltam egyszerre két sráccal, azt nagyon élveztem, de sajnos még csak egyszer volt rá lehetőségem... :(
25/F/passzív
Figyelj, az remélem feltűnt, hogy nem egy emberrel beszélgetsz... Érdemes figyelni a százalékot. Én sem értek egyet azzal, hogy mással szexeljek, ha van párom, de felőlem más azt csinál amit akar.
Nekem az a bajom, hogy nem értem miért ilyen önző sok ember és mások miért hagyják ezt készségesen. Ha valaki rosszul van, akkor nem még jobban megd*gni kell, hanem esetleg "drágám jól vagy, segítsek, stb..." A másik két srácnak mert azért kéne rád is figyelnie, mert az ilyen egyéjszakás dolgok érzelem híján üzletnek számítanak, és ha az egyik félnek semmi előnye nem származik belőle akkor mégis miért menne bele? Hát nem szívjóságból. Bár lehet ez már túl rózsaszín egyeseknek. O_O
Én azt hittem már felmentél 70%-ra :D
Nos, a legeslegjobb barátom aki Budpaesten él, ő mondta, hogy a 13. kerületi Gilda Maxban meglátott egy pasit vetkőzni és feállt neki a látványtól- alapból ugye melegek vagyunk...?, és ott szopta le az öltözőben.:D
Neki is van párja évek óta és náluk is teljesen természetes.
Aztán átmentek egy közeli pláza tetőparkolójába, és a pasi kocsijában szokta magát megbaxatni :D
Nem mindenki a hűség acél szobra mint te, de tőlem lehetsz az.
Nekem sem az a fő bajom vele, hogy más pasikkal paszattatja magát, miközben pasija van mert hát semmi közöm hozzá. Csak leírtam a véleményem.
Az a fő bajom, hogy ezt kijelenti, hogy az összes meleg ilyen és ilyennek is kell lenniük.
Nekem a leghosszabb ideig, amíg volt pasim, az 2 év, igaz. Egyszer sem csaltam meg. De ha többre vágynék én kapcsolaton belül max úgy tudnám elképzelni, hogy ismerősökkel, akikben megbízunk, mondjuk egy másik meleg párral néha összejárnánk szex kedvéért.
Nem pedig olyanokkal lennék, akiket nem is ismerek, ergo nem bízok meg bennük, nem figyelnek oda rám és úgy bánnak velem, mint egy ronggyal. Mondjuk az sem jobb, ha a pasim bánik velem úgy, mint a ronggyal, ahogyan a 78%ok említette. De ha egy normális szerető kapcsolatról beszélünk, alapnak kellene lennie, hogy odafigyelünk egymásra. Egy ilyet én nem neveznék igazi kapcsolatnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!