Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom arra, hogy passzívként egyszerre 4-5 aktív srác szopasson és dugjon meg egyszerre?
Nagy vágyálmom egy ilyen, hogy egyszerre több (szigorúan csak aktív) srácot kényeztethessek. Szerintetek mennyire normális ez? És mennyire kivitelezhető? :)
Már voltam egyszerre két sráccal, azt nagyon élveztem, de sajnos még csak egyszer volt rá lehetőségem... :(
25/F/passzív
Én is voltam egyszerre két másik, külföldi sráccal a Soundon...Hát, nem tetszett, és utána még a barátomnak is felállt és ő is jól megd.gott.
Életemben soha többet.
A végén már hánytam annyira xar volt...
Az volt a story-hogy én a párommal akartam szeretkezni, de ő meg nem akart, melege volt :))
Elment úszni viszont két másik srác, két svéd akart és beleegyeztem de nem esett jól. Lehet azért mert nekem kell hozzá az intimitás, a szerelem, ha ketten nekem esnek előlről, hátulról az mégsem volt olyan szuper.
# 17
De nagy ribbbanc vagy, ne haragudj meg. Ha nincs kedve szexelni a pasidnak, akkor már rögtön másik lét pasival baszattatod magad? De ő is megéri a pénzét, ha ezt hagyja.
Kedves Utolsó, minden szempontból Utolsó vagy.
Anyukádat nevezd ri.ncnak!
9 évvel ezelőtt voltam 16 éves, és a sexuális fantáziám ban sokminden pozitív felhangot kapott mint a kérdezőnek, addig amíg nem tapasztaltam meg, hogy milyen is az a valóságban.
Béreltünk egy házat a Soundon, pár szintén meleg skandináv meg német figurával.
Hajnalban amikor kb 44 fok volt, én forszíroztam a páromnak hogy prüntyögjünk, de ő mondta hogy ilyen hőségben nincs kedve lemegy a strandra úszni.
Megbeszéltük, hogy mivel szemezgetek az egyik svéd kétméteres szőkével, próbáljam meg őt befűzni, ami sikerült is.
kb úgy nézett ki a dolog, hogy ledobtunk egy matracot, néhány percig simiztük egymást inkább ők engem, aztán négykézláb és az egyik megdugott a másikat meg szo-ptam.
Egyáltalán nem volt jó érzés. Pár perc múlva rosszul lettem, és abba is mardt az egész.
Aztán vissza jött a barátom és így már több kedvem volt, gondoltam újra nekifutok, hiszen ez mindenki vágya egyszer az életben.
A két svédnek jó volt, nekem egyáltalán nem a barátommal szeretkeztünk, mert nem akartam elutasítani, de ekkor már erős hányingerem is volt. Talán mert akkora farka volt mint egy cölöp a mólón...
Ennyi sztori!
Ettől egy 16 éves tini-meleg passzív srác még nem lesz ku.rva, a barátom sem gondolt annak, ő is megdugta még a a csapatból az egyiket aki nekem kimaradt aztán mi négy évig együtt voltunk és habár néha félredug.tunk a másik tudtával és beleegyezésével, ilyen gang-bang többet nem volt.
Ettől még kérdezőnek lehet szuper élmény lesz, de én inkább a hagyományos formát szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!