Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom arra, hogy passzívként egyszerre 4-5 aktív srác szopasson és dugjon meg egyszerre?
Nagy vágyálmom egy ilyen, hogy egyszerre több (szigorúan csak aktív) srácot kényeztethessek. Szerintetek mennyire normális ez? És mennyire kivitelezhető? :)
Már voltam egyszerre két sráccal, azt nagyon élveztem, de sajnos még csak egyszer volt rá lehetőségem... :(
25/F/passzív
Lehet, hogy Mo-n nincs annyi meleg kapcsolat, bár ezt nem hiszem, mert már elég elfogadó a 'nép" főleg Bp-en.
Amikor tini voltam 10 éve is annyian voltunk főleg szórakozóhelyeken, Sound-n, többen mint a hetero párok.
Ugyanannyi leszbi párt láttunk.
Senki de senki nem szólt, vagy nézett ránk máshogy.
Nem meséltem el a fél életemet.
ÉN vagyok a passzív fél, nem xar le a párom, mi így élünk, nekünk jó így, hogy néha másokkal is lefekszünk.
Honnan veszem, hogy a meleg párok ilyenek, nem véletlenül vannak 8-10 hónapos, két éves kapcsolatok.
Néha az az érzésem akik itt válaszolnak nem melegek, nem is férfiak, hanem tini lányok akik másnak adják ki magukat...
Ha szembe jönne Adam Lambert, imádkoznék hogy 'kelljek" neki, de ettől még nem válnék el!
Egy 16 éves fiú már rég nem meleg, akkor sem ha a maiak 'sokkal jobban felnőttek" mint anno én voltam.
És igen nekem ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy néha másokkal is szexelek, és a párom is szintén.
'Védik az egész rendszert."
Milyen egész rendszert???
Attól hogy meleg vagyok én semmilyen rendszernek, közösségnek nem vagyok a része.
Én így élem a magánéletem, és még jópáran hasonlóan.
A kérdező fantáziál 4-5 nagy faro.król, hágy tegye, lehet hogy neki nem lesz hányinger, lehet jobban fogja bírni, ha élvezi miért ne?
Lehet hogy még a pasija is beszáll...:))
Aki ilyen közékori elveket vall, ne legyen meleg könyörgöm.
Az utolsó mondatod kicsapta biztosítékot. Mi a középkori, mire érted?????
Ezzel azt akarod mondani, hogy az összes meleg kurjon félre?? Vagy mit?
Már megint kiemeled, azt az állításod, miszerint egyik melegnek sem számít a hűség. Undorító egy szóval.
Nem tudom miért baxxa fel az agyadat, amire visszajött az úszásból már okádtam.
Én akartam, megkaptam.
Eddig csak az az egy fax volt életemben, próbáltam másokkal, máshogyan- ahogy a dal mondja, hát nem jött be.
De az abszolút hűség az nem normális dolog, és egy idő után nem is megy.
Mondom ezt egy négy éves, és egy 5,5 éves kapcsolat után-ami most épp házassággal ér véget.
Majd ha lesz egy hosszú kapcsolatod, és megpróbálsz hűséges lenni akkor rájössz, hogy lesznek ennél komolyabb dolgok amik felbaxxák az agyadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!