Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nevelnek gyereket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nevelnek gyereket?

Figyelt kérdés
Ugye egyre több helyen engedélyezik az azonos neműek adoptációját. És egy ilyen törvény érvénybe léptetése előtt biztos, hogy tudományosan alá van támasztva, hogy ugyanolyan ember lesz az így felnőtt gyerek is. Na én valahogy nem látom, hogy ez hogyan lehetséges, hogyhogy kettő azonos szülővel UGYANAZ lesz a végeredmény, mint eggyel. Van ehhez valami publikus kísérleti eredmény, ami alapján felfoghatom?
2016. ápr. 12. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Elítéled őket, rendben van ez a te véleményed. A 70% kicsit sok szerintem is az, hogy verik a szülők pedig nem általánosítás volt. Azt mondta, hogy jobb-e ez a felallás. A gyereket kellene megkérdezni, hogy akarna-e egy ilyen családban élni és nem eldönteni, hogy a gyereknek rossz lesz-e vagy sem. + honnan tudja mindenki, hogy ezért szekálnák a gyereket, ha szekálnák is max csak 1-2 alkalommal és gyorsan lecsengene az egész.

19/Feminin/Passzív

2016. ápr. 12. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiközösítettek a suliban, mert a drogozás helyett tanultam. Ezért a mérnök úr eszmefuttatásával az országgyűlés elé terjeszteném, hogy tiltsuk be a tanulást és drogozzon mindenki, mert úgy nem lesz senki kiközösítve. /s
2016. ápr. 12. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
7-es, azért fog sebeket szerezni mert a többi gyereket is az utálatra nevelik, nem azért mert melegek a szülei.
2016. ápr. 12. 20:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom igazából, hogy manapság a meleg párok megszenvednek a házasságukért, és ez lehet még jobban össze is hozza őket, ezért jobban megbecsülik, amit elértek, így nem hajlamosak a válásra. Viszont, ahogy az idő telni fog, egyre általánosabb lesz az egyneműek házassága, nem fogják majd annyira megbecsülni és ugyanannyi válás lesz, mint a heteróknál. Bár ezt nem tudhatom.

Az, hogy valakinek melegek a szülei és azért cseszegetik, az nálunk még problémát jelenthet, de Amerikában már nem annyira. Ezért nem is javasolnám tényleg, hogy a Magyar kormány engedélyezze, a gyerekek érdekében.

2016. ápr. 12. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
3%
Melegként én egy homo párnak sem engedélyezném az örökbefogadást. A házasság teljesen más. Viszont az adoptáció bonyolultabb terület. Nyilván rengeted diszfunkcionális család van, ahol a gyermek sérült lesz. Viszont a homoszexualitást társadalmi elfogadottsága nincs még azon a szinten, hogy a meleg pár gyerekét a többi gyerek ne cikizze szét a szüleikről nem is beszélve...
2016. ápr. 12. 21:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg gyereket szétcikiznek. Én undorral gondolok az áltaalános iskola elejétől a gimnázium végéig mindenre, pedig esküszöm teljesen átlagos ember vagyok és még a szüleim sem melegek. Erről ennyit. A gyerekek mindig rohadt undorító kis gonosz kölykök tudnak lenni.

Ami meg az összezavarodást illeti, sosem értettem hogy lehetnek ilyen logikátlanok az emberek. A legtöbb meleg embernek "rendes" heteró szülei voltak. Mégis melegek lettek. Ebből következik, hogy a szüleik szexualitása nincs hatással a gyerekére.

2016. ápr. 13. 00:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem félreértettétek, hogy miért említettem a válást és a családi erőszakot. Összehasonlítási alapként, hogy még ennél is rosszabb az, ha a gyerek árva.

Ha elhozzák a nevelőintézetből, az csak jót tesz, miért kell megtiltani? Mennyivel egészségesebb egy család nélküli összetört, bűnözővé avanzsált kölök a gyermekotthonban mint egy kiközösített egyén? Csak erre válaszoljatok. Az meg kifejezetten nevetséges, hogy valaki azt hiszi, hogy ha melegek a szülei abból meleg lesz, ráadásul ebből arra következtet, hogy egy idő után mindenki meleg lesz és kihal az emberiség.

2016. ápr. 13. 06:25
 18/18 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Szerintem...

2016. ápr. 14. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!