Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nevelnek gyereket?
Elítéled őket, rendben van ez a te véleményed. A 70% kicsit sok szerintem is az, hogy verik a szülők pedig nem általánosítás volt. Azt mondta, hogy jobb-e ez a felallás. A gyereket kellene megkérdezni, hogy akarna-e egy ilyen családban élni és nem eldönteni, hogy a gyereknek rossz lesz-e vagy sem. + honnan tudja mindenki, hogy ezért szekálnák a gyereket, ha szekálnák is max csak 1-2 alkalommal és gyorsan lecsengene az egész.
19/Feminin/Passzív
Úgy gondolom igazából, hogy manapság a meleg párok megszenvednek a házasságukért, és ez lehet még jobban össze is hozza őket, ezért jobban megbecsülik, amit elértek, így nem hajlamosak a válásra. Viszont, ahogy az idő telni fog, egyre általánosabb lesz az egyneműek házassága, nem fogják majd annyira megbecsülni és ugyanannyi válás lesz, mint a heteróknál. Bár ezt nem tudhatom.
Az, hogy valakinek melegek a szülei és azért cseszegetik, az nálunk még problémát jelenthet, de Amerikában már nem annyira. Ezért nem is javasolnám tényleg, hogy a Magyar kormány engedélyezze, a gyerekek érdekében.
Rengeteg gyereket szétcikiznek. Én undorral gondolok az áltaalános iskola elejétől a gimnázium végéig mindenre, pedig esküszöm teljesen átlagos ember vagyok és még a szüleim sem melegek. Erről ennyit. A gyerekek mindig rohadt undorító kis gonosz kölykök tudnak lenni.
Ami meg az összezavarodást illeti, sosem értettem hogy lehetnek ilyen logikátlanok az emberek. A legtöbb meleg embernek "rendes" heteró szülei voltak. Mégis melegek lettek. Ebből következik, hogy a szüleik szexualitása nincs hatással a gyerekére.
Azt hiszem félreértettétek, hogy miért említettem a válást és a családi erőszakot. Összehasonlítási alapként, hogy még ennél is rosszabb az, ha a gyerek árva.
Ha elhozzák a nevelőintézetből, az csak jót tesz, miért kell megtiltani? Mennyivel egészségesebb egy család nélküli összetört, bűnözővé avanzsált kölök a gyermekotthonban mint egy kiközösített egyén? Csak erre válaszoljatok. Az meg kifejezetten nevetséges, hogy valaki azt hiszi, hogy ha melegek a szülei abból meleg lesz, ráadásul ebből arra következtet, hogy egy idő után mindenki meleg lesz és kihal az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!