Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nevelnek gyereket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nevelnek gyereket?

Figyelt kérdés
Ugye egyre több helyen engedélyezik az azonos neműek adoptációját. És egy ilyen törvény érvénybe léptetése előtt biztos, hogy tudományosan alá van támasztva, hogy ugyanolyan ember lesz az így felnőtt gyerek is. Na én valahogy nem látom, hogy ez hogyan lehetséges, hogyhogy kettő azonos szülővel UGYANAZ lesz a végeredmény, mint eggyel. Van ehhez valami publikus kísérleti eredmény, ami alapján felfoghatom?
2016. ápr. 12. 18:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az alatta lévő kis magyarázat kissé zavaros de igen lehet
2016. ápr. 12. 18:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdés az, hogy vajon felszólalsz-e azok ellen is, akik heti rendszerességgel véresre verik a gyereket vagy ahol az a szociális minta, hogy minden éjszaka részegen esik be az apjuk miután egész nap a nyerőgépbe dobálta az érmét és ahol az anyjuk marékra szedi a nyugtatót, de akár a kisebbségi gettók mélyszegénységéből kikerült (vagy a börtönbe bekerült?) családfő felelős-e azért, hogy a kölökből nem válhat becsületes felnőtt mivel soha senki nem mondta meg neki, hogy mit kellene csinálnia magával.

Szóval ennek a kontrasztjában én nem igazán értem, hogy mi a franc bajod van a melegek örökbefogadásával, különösen úgy, hogy az árvaházakban még ennél is durvább körülményekkel kell szembenézniük a gyerekeknek, tehát nem csak "ugyanaz lesz a végeredmény", hanem nagyságrendekkel jobb, ha a lepukkadt árvaházból (ahol szinte biztos bűnözésre van ítélve) egy szerető meleg párhoz kerül.

2016. ápr. 12. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj a gyereknek az a fontos hogy olyanok neveljék akik szeretik és törődnek vele. A gyerek nem fog azzal foglalkozni hogy a szülője kit szeret amíg biztonságban érzi magát.
2016. ápr. 12. 18:37
 4/18 A kérdező kommentje:

#2 Igaz, az olyan szülőket főbe kéne lőni XD

Átfogalmazom akkor egy kicsit a kérdésemet: Mi a különbség a hetero és a homo közegben felnőtt gyerekek között? Hiszen terjednek ezek a dolgok, hogy "nem tanulja meg a gyerek ezt meg azt, meg összezavarodik" stb. és kíváncsi lennék, hogy a valóságban hogy van.

2016. ápr. 12. 18:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Na így már érthetőbb a kérdésed. Igazából semmi különbség nincs a kettő között,talán a melegeknél jobban megtanulja a gyerek hogy ne ítéljen el másokat olyan dolgok miatt amikről nem tehet. Erre nem hiszem hogy lenne kutatás,csak az emberek mondják a saját véleményüket hogy a gyerek nem tanulja meg ezt meg azt. De egy melegek által nevelt gyerek tisztában lesz azzal,hogy vannak heteró párok is. :A gyerek nem fog összezavarodni csak azok akik utálkozni akarnak ilyen béna érveket hoznak fel.
2016. ápr. 12. 19:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb családban tabu az egész szex, így felvilágosítás sincs, illetve a házasságok ~70%-a válással végződik, így egy csonka családba kerül a gyerek, azaz nem hogy meleget nem lát, de igazából semmit.

Bocs, hogy nem közvetlenül a kérdésre válaszolok, de egyszerűen olyan ritka a "normális" hetero család (meleg család a tiltás miatt meg egyenesen nincs), hogy ilyen összehasonlítást nem igazán lehet végezni, és pont emiatt értelmetlen. Gondolom emiatt keresed a kísérleteket és a felméréseket, de ilyen egyszerűen NINCS.

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy azért általánosan elfogadott ez a vélekedés, mert valóban a statisztikákból nem lehet látni a különbséget. Nem azért, mert kevés meleg család van a nyugati országokban, hanem azért, mert abban a kevés családban eddig nem történt semmilyen rendellenes dolog (legalábbis arányaiban a hetero családokhoz viszonyítva). És hidd el, ha minden örökbefogadottból egy roncs ember lenne, az gyorsan kiderülne.

Ha röviden kéne fogalmaznom, akkor azt mondanám, hogy örüljünk, hogy valaki örökbe akar fogadni egy gyereket, mert az annak a jele, hogy tényleg szeretne valakit felnevelni és emiatt biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben van, függetlenül a szexuális orientációtól.

2016. ápr. 12. 19:02
 7/18 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem a melegek ne neveljenek gyereket.gondoljőnk csak bele csufolni fogják a suliba.mély sebeket fog szerezni a gyerek,ill.lehet hogy az amugy hetero gyerek látva a szülöket,bemelegszik.ha meg mindenki meleg lenne kihalnánk
2016. ápr. 12. 19:24
 8/18 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem az itt válaszolók teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, és teljesen el vannak tévedve pár dolgot illetően.

Azt sugalljátok hogy a meleg párokkal semmi baj nincs, mag a heteró párok verik egymást, verik a gyereket, isznak drogoznak, nyomorognak. És ez brutális csúsztatás. Ahogy az is, hogy a házasságok 70%-a válással végződik. A heteró családok 80%-ával semmi gond nincs. Tisztességesen nevelik a gyerekeiket. Még akkor is haleválnak. És azt feltételezitek hogy a meleg párok nem verik egymást nem vernék a gyereket, nem isznak nem drogoznak, nem válnak el. Ami szintén brutális csúsztatás.

Én nem engedném, hogy egynemű párok neveljenek gyereket. Talán egy messze-messze galaxisban, ahol a egyerek nem szenved hárányos megkülönböztetéstől ezáltal. Nem arrol van szó hogy a melegek rossz szülők lennének vagy rosszabbak mint a heterők, mert nem hinném (a psichológiai részéhez nem értek, mérnök vagyok nem orvos), de a társadalom viszont kirekesztené magából és megbélyegezné ezeket a gyerekeket. Ezt pedig senki sem akarhatja. Szóval én csak ezért nem engedném, nem az alkalmasság vagy alkalmatlanság miatt. Egyszerűen ma túl nagy hátránnyal indul az életben egy ilyen gyerek. Talán a jövőben változik. Addig nem engedném.

2016. ápr. 12. 19:25
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Ne is házasodjanak.Elítélem őket.Nem hogy még kölyköt nekik.
2016. ápr. 12. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az utolsó válaszolóval, talán egy messzi messzi galaxisban jobb lesz a helyzet és igen megbélyegezhetik a gyereket emiatt már a suliban..De szerintem a mai magyar helyzetben, amilyen állapotban az intézetek vannak az én véleményem szerint sokkal kevesebb lelki sérülést szenved egy gyerek egy szerető családban, biztos hogy lehet olyan alternatív környezetet találni ahol az iskolában is a tanárok is odafigyelnek az ilyen dolgokra hogy ne történjen meg, mintha egy intézetben nőne fel, ott lenne kitéve a kortársai és az idősebbekkel való folyamatos versengésbe és konfliktus. Én plusz azon a véleményen vagyok hogy ez nem tanulható elvégre heteró párok gyerekei is lehetnek melegek pedig előttük a mintakép, a másik egy csonka családban ahol egy szülő neveli a gyereket szintén csak az egyik nemi szerep van előtte mint példa, akárcsak ha egy egynemű pár nevelné. Szerintem ahogy a kérdező fogalmazta "ugyanaz lehet a végeredmény" ha szerető környezetben nő fel a gyerek, sajnos tény, hogy ma nálunk viszont rengeteg szekálást kéne mellette kiállnia.
2016. ápr. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!