Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, ha szexpartnerkereséskor azt kérdezgetik, hogy pontosan mit fogunk csinálni?
És erkölcsileg mennyire elfogadható a "neki arra kell a szexpartner, hogy minden orál és egyéb nélkül csak dugjatok"?
Persze lehet mondani, hogy minden joga megvan hozzá, de én nem ezt mondanám, miközben ő tárgyként tekint a partnerére.
"Azt nem tudod megérteni, hogy a másik téged NEM ISMER."
Ahogy én se őt, mégsem kerdezgetem mindenről, hanem feltetelezek róla egy kis rugalmasságot.
"Mondja ezt az ember akinek csak szexpartner kell."
Milyen erkölcsi hibát vet fel az, ha nem akarok párt?
Azt, hogy te is csak használni akarod a másikat a saját kielégülésedre de hosszútávon, a hétköznapokban már nem kéne.
Amúgy nem értem mit akarsz. Ilyen emberek léteznek, akik használnak másokat. Attól, hogy háborogsz, ez nem fog megváltozni. Neked meg jogod van hozzá, hogy kiszelektáld őket, ilyen egyszerű.
Feltételezni meg sok dolgot lehet. Gondolom az az illető is azt feltéelezte, hogy a másik jó ember, akit aztán jól felcsaltak egy idegen házba és megerőszakoltak... Ilyen a világ, óvatosnak kell lenni és nem úgy működnek a dolgok, hogy te bizony eskü jó ember vagy és mindenkinek azonnal kötelessége elhinni.
"Azt, hogy te is csak használni akarod a másikat a saját kielégülésedre de hosszútávon, a hétköznapokban már nem kéne."
Használom, de nem kihasználom és nem tárgyként kezelem. Óriási a különbség. Sőt van, hogy még csak nem is elégülök ki, csak a másikat kielégítem.
"hanem feltetelezek róla egy kis rugalmasságot."
Hát ezt elég rosszul teszed. Nem mindenki rugalmas.
Akkor mit csinálsz, ha már ott vagytok mindketten, totál pucéran, akcióra készen, és olyat kér tőled, amiben abszolút nem vagy benne, vagy fordítva, te mondassz neki olyat, amire ő nem hajlandó? Akkor szépen fogjátok a ruhátokat, felöltöztök, kezet fogtok és elbúcsúztok? Nem röhejes ez egy kicsit? Egyszerűbb előre tisztázni, hogy ki mit akar, mint belekezdeni valamibe, amiből aztán lehet, hogy nem is lesz semmi!
Komolyan, mint ha a falnak beszélnék.
"vagy fordítva, te mondassz neki olyat, amire ő nem hajlandó"
Még mindig elfogadok bármit, ha azt mondja valamit nem akar, amit én akarok, akkor azt kihagyjuk. De még csak kérni se szoktam, így fel se merül a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!