Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak engem idegesít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, ha szexpartnerkereséskor azt kérdezgetik, hogy pontosan mit fogunk csinálni?

Figyelt kérdés
Illetve ha valaki szokta kérdezni megmondja miért ennyire fontos?
2016. ápr. 3. 19:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a szex egy elég intim dolog és idegenekkel csinálni nem éppen veszélytelen... Ha te ezt nem érted, elég baj. Elég kellemetlen és ijesztő lehet, ha olyat próbálnak veled csinálni amit te nem akarsz. Ha megbeszélik előtte az ad egy biztonságérzetet.
2016. ápr. 3. 19:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha tudni akarja? Én is tudni akarom, hisz lehet nem ugyanazt akarátpok
2016. ápr. 3. 20:14
 3/20 A kérdező kommentje:
Félreértetted, én teljesen biztonságosan szexelek csak úgy gondolom mindig van valami közös, amibe mindenki benne van. Én belemegyek abba, ha ő csak gumiban engedi az orális szexet, belemegyek abba, ha nem akar szopni, viszont elvárom, hogy ő is ugyanilyen rugalmasan álljon hozzám anélkül, hogy ezt előtte külön kérvényeznem kell.
2016. ápr. 3. 20:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek altalaban csak szajhoskodnek.Az ilyenekkel ne foglalkozz tovabb.
2016. ápr. 3. 20:16
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Istenem, és azt ő honnan tudja, hogy hogyan szexelsz? Hisz nem ismer. Vagy tévedek? Hisz a szexpartnereket általában nem a legjobb haverjaid közül válogatod. Valamikor meg kell tudnia, hogy te milyen biztonságosan szexelsz, és ezt jobb nem akkor ott álltok egymás előtt meztelenül... Meg itt nem csak a biztonságról van szó, hanem hogy esetleg valaki olyanra kényszeríti szex közben ami neki nem oké... Jobb ezeket előre tisztázni.
2016. ápr. 3. 20:18
 6/20 A kérdező kommentje:

"Miért baj, ha tudni akarja?"

Azért baj, mert ha tőlem valaki megkérdezi mit fogunk csinálni,azt én úgy értelmezem, hogy ha rosszul válaszolok nincs szex.

2016. ápr. 3. 20:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ha neki nem tetszik amit te csinálni akarsz, akkor nincs szex. Hol ezzel a baj? Ezt te is megteheted. Mindenkinek joga van olyan dolgokat csinálni amik neki tetszenek. Ha olyan választ adnál ami miatt nem akar veled szexelni, akkor azzal, hogy nem mondod meg, csak elodázod a dolgot. Ha közvetlenül a szexnél derül ki, akkor ugyanúgy nem fogja akarni.
2016. ápr. 3. 20:26
 8/20 A kérdező kommentje:

"Valamikor meg kell tudnia, hogy te milyen biztonságosan szexelsz, és ezt jobb nem akkor ott álltok egymás előtt meztelenül..."

Mert? Nekem semmi kifogásom az ellen, hogy akkor tudjam meg a biztonsági igényeit, amikor felhúzza a gumit.

"Meg itt nem csak a biztonságról van szó, hanem hogy esetleg valaki olyanra kényszeríti szex közben ami neki nem oké... Jobb ezeket előre tisztázni."

Ezt mondtam, hogy az egyetlen elvárásom, hogy legyen rugalmas és fogadja el, ha valamit nem akarok.

2016. ápr. 3. 20:27
 9/20 A kérdező kommentje:

"Hol ezzel a baj?"

Ott a baj ezzel, hogy miközben én mindenkinek minden kívánságát lesem addig ők elintézik annyival, hogy nem áfonya ízű a gumi, ezért nem is szexelnek. És ti erre azt mondjátok, hogy minden joga meg van. Ami egyébként igaz, csak nem a Btk. alapján gondoltam a válaszadást.

2016. ápr. 3. 20:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kérdés nem arra vonatkozik, hogy milyen izű a gumi, vagy gumiban engedi-e csak az orált, hanem inkább úgy nagy általánosságban. Metr lehet, hogy neki arra kell a szexpartner, hogy minden orál és egyéb nélkül csak dugjatok egyet, te viszont anált akarsz, meg kikötözést, és egyeébként csak úgy tudsz elélvezni, ha előbb fél óráig szop. Ez´rt kérdezi meg, mert ő nem így akar szexelni, és ahogy mondod, így bele se megy - mint ahogy fordított esetben te se mennél bele.
2016. ápr. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!