Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a fiatalok nem védekeznek és aztán itt kérdezgetik hogy terhesek-e vagy sem?
Szerintem az alapprobléma, hogy nincsenek felvilgosítva. A suli szarik rá, a szülé vagy nem ér rá, vagy nincs kedve, szégyell ilyenről beszélni, vagy azt hiszi, baromira ráér mág.
Én is tettem fel ilyen kérdést itt, kaptam egy érdekes választ: egy hölgy mesélte, hogy összehívtak egy szülőit, mert a tanár hallotta, hogy a gyerekek -12 évesek- sok hülyeéséget beszélnek a születésről, és megkérdezte, hogy ő vagy a szülők beszéljenek a gyerekkel. A szülők háromnegyede fel volt háborodvaa!!!! Nem fura?
Mit hisznek? hogy ráérnekm majd 20 évesen?
Amúgy tisztelet a kivételnek, de nagyon kevés gyerekkel foglalkoznak ilyen szinten.
És igen a gyerekek is felelőtlenek, azt hiszik ők tudnak mindent, de ha nem, akkor is van abortusz...
Énis nagyon mérges, elkeseredett és sokszor felháborodott vagyok emiatt.
Oké, oké, azért az kicsit erős, hogy felpofozni, nem az volt a célom, hogy agresszavek legyünk meg kioktassunk, és a verésnek semmi értelme sincs, csak fa a tűzre. Én csak szeretném megérteni a fiatalokat. Jó lenne ha beszélgetnének erről valaki olyannal aki tudja is hogy mit beszél, szóval nem egymástközt vitatnák meg a dolgokat, mert néha hülyeségeket terjesztenek. Én nem ítélem el őket, csak nem értem, miért nem védekeznek, miért nem foglalkoznak evvel a témával, csak utólag.
Én pl annakidején az öcsémnek még óvszert is attam, mert a szája nagy volt, de tuti nem mert volna venni, szóval inkább adtam neki, hogy ismerkedjen vele. Bár még most sem tartom érettnek a szexhez. :) Szóval tessék eről beszélgetni. És a szülők meg a fiatalok se érezzék ezt cikinek vagy mit tudom én. Vagy akkor forduljanak a nagytesóhoz.
Mert BUTÁK MINT A SEGGEM.
Azon kívül nincs öruralmuk. Vicc, hogy már a 13 éves p*csáknak is olyan képeik vannak, hogy kint van a fél mellük, meg odaírnak mindenféle értelmetlen hülyeséget, hogy "A barátok földön járó angyalok... bocs, hogy tökéletes vagyok, ennyi!" stb. mikor mi a divat. De leírni egy épkézláb mondatot magyarul, vagy normálisan gondolkodni, az már nem megy. Minél többen lesznek AIDS-esek, annál boldogabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!