Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kopaszodás lehet meleg dologtól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopaszodás lehet meleg dologtól?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kopaszodni elől, de ez eddig nem volt. Kb fél éve egy srác kielégített. Azóta van kb. 23 vagyok. Tudom ennyi eszem lehetne, hogy nem ettől, de hátha mégis. Nagyon zavar.
2016. ápr. 1. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Genetika, vagy egyéb dolgok.

Zavarhat is, huszonévesen kopaszodni frusztráló lehet, amikor ez inkább a 60+ korkategóriát érinti, de 40 alatt azért kevesen kopaszodnak. De ennek köze sincs a szexuális életedhez.

2016. ápr. 2. 01:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezek szerint aki homár az kopasz is. Neked is sok eszed van.

Az, hogy hullik a hajad annak ezer oka lehet: Genetika, rossz táplálkozás, valamilyen más betegség, pajzsmirigy rendellenesség, stressz, tudatalatti fel nem dolgozott okok, gombás fertőzés stb.

Csak ugye a társadalom magasról.lesz***ja a férfi eü gondjait a hajhullást meg különösen így nehéz megtalálni az okot.

2016. ápr. 2. 04:48
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Ne aggódj :) ez egyszerűen genetika. Én is elkezdtem kopaszodni 21 évesen ( ! ), s azóta szépen lassan, fokozatosan ritkul a hajam.

Ez egyáltalán ne zavarjon, egyrészt egy férfi úgy szép, ha kopasz, másrészt a legtöbbeknek tetszenek a kopasz pasik.

Nem tudom milyen alkatú vagy. Ha kicsit zömökebb, akkor nagyon is jól fog állni a kopaszság, ha viszont vékony vagy, akkor tessék egy kicsit hízni meg sportolni, hogy meglegyen a kopaszsághoz a jó alkatod.

Bár mikor elkezdtem kopaszodni, én is depis voltam miatta, mára már rájöttem, hogy vannak az életbe sokkal nagyobb problémák ettől.

2016. ápr. 2. 07:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Genetikától függ, valamint hormonbajtól is kialakulhat. Én meleg vagyok, de sötét sűrű hajú, nagyapám 80 éves és semennyire sem kopaszodik. Szóval ne haragudj, de ez a felvetés tényleg nagy butaság.
2016. ápr. 2. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3-as. Azért ezt ne jelentsük már ki, hogy a férfi úgy szép, ha kopasz... :D Van akinek jól áll és van akinek nem, maradjunk ennyiben.
2016. ápr. 2. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Na pont erről dumálok mint amit a 3-as idefirkált: Törődj bele, borotváld le kopaszra menjél gyúrni." Véletlenül sem azt, hogy keresse meg az okát. Minek is. Ha az ilyen köcsögökre hallgattam volna ma már egy szál hajam se lenne és nehéz vasak alatt kínoznám magamat. Ehelyett sikerült megtalálni, hogy súlyos gombás fertőzésem van amit.kezelni is lehet.
2016. ápr. 2. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy 40 év alatt kevesen kopaszodnak? A 60 éves kopaszaid 30 éves korukban is kopaszok voltak. Ez nem valami öregkori betegség. Akik ezt öröklik, azok húszas éveik során, amint jön a tesztoszteron, felül megkopaszodnak. 40%-nál ez van. Ha kevesebbet látsz 40%-nál, akkor az azért van, mert parókájuk, félparókájuk van, vagy évente hajátültetéssel kínozzák magukat. Továbbá egyes 20 évesek, akik szakállat eresztenek és úgy öltözködnek, mint a saját nagyapjuk, azokat meg 40 évesnek hiszed, csak azok meg nem azok.

Kérdezőnek: attól nem lehet, max véletlen egybeesés.

2016. ápr. 2. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ettől?:D mivel masabb mintha csaj elégitett volna ki nem tud különbséget tenni a szervezeted:D
2016. ápr. 3. 05:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös!

"a férfi úgy szép, ha kopasz" - ezt arra értettem, hogy (magamból kiindulva) én azért vagyok meleg, mert a Pasik tetszenek, férfias vonásokkal, amibe beletartozik a nagyon rövid, géppel nyírt haj is. Számomra ez jelenti a pasit, nem pedig a minden héten fodrászhoz járó, vasalt hajú selyemfiú, de persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése.

6-os!

Ha valaki kopaszodik, mert olyan a genetikája, annak egyszerűbb elfogadnia magát, minthogy rengeteg pénzt költsön hajbeültetésre, meg egyéb butaságokra.

Ha egyszer valaki kopasz, s nem tud rajta változtatni, annak érdemesebb ehhez alkalmazkodni, s erre írtam, hogy hízzon egy kicsit meg esetleg sportoljon, mivel egy nagyobb darab pasinak nagyonis jóláll a kopaszság.

2016. ápr. 3. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

# 9

De azt hozzá tehetted volna pl, hogy véleményem szerint, vagy valami hasonló. Ok, hogy neked a kopasz férfiak jönnek be, de másnak lehet más ízlése.

Nekem pl kifejezetten a dús hajú férfiak jönnek be, jó hogy nem már azt állítod, hogy aki nem kopasz, az nem is férfi.:D

Az, meg, ha valaki akar ezen változtatni, az ő dolga. Az ő dolga, hogy elfogadja így magát, vagy esetleg kipróbál valamit ellene.

Persze ettől a kérdező se több, se kevesebb, úgyis a belsőnek kell megfognia az embert.

2016. ápr. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!