Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Van köztetek olyan, aki húsvétkor meglocsolta a párját? Vagy olyan, akit a párja locsolt meg? :DD
Vagy ha nem a párotokkal, de mondjuk haverokkal volt meleg locsolkodás? Van itt olyan rajtam kívül, aki örülne ilyennek? :)
21/f/m
Ha lenne barátom biztos jót derülnék rajta:D max meglepődnék elég erősen, de azért jól is esne:)
17/f/p
Igen,meglocsoltul egymást...csak nem kölnivel ;)
( +18 ) :D
19/F
A leszbikusok táborát erősítem már akkor, ha az is írva van.
Mi meglocsoltuk például egymást, bár inkább csak a jókedv, móka kedvéért. :)
Én biszex srác vagyok, mindig is fontosnak tartottam a melegek megítélést, a tudatlanság elhessegetését a témával kapcsolatban.
De!
Álljunk már meg egy szóra... A legtöbb mocskot, butaságot a keresztény egyházaktól kapjuk, és az ebből fakadó gyűlölet ette be magát sok átlagpolgár agyába is. A melegellenesség a kereszténység létrejöttétől datálható! A legnagyobb ellenségünk a vallásos bigottság. Aki enélkül nem szeret, az maximum nem érti, de ne foglalkozik vele. A gyűlölet a vallás oldaláról jön a legtöbb.
Emellett a melegek - jogosan - rendszeresen ekézik az egyházakat.
ÉS akkor én tartsam a hagyományaikat, tegyem az agyam, mint egy meghülyített átlagpolgár? Ugyanakkor tiszteletben tartom, ha valakinek vannak vallásos nézetei és tartanak hagyományokat. MAGÁNÜGY. Ezért sem erőltetheti senki, hogy melegek templomban házasodhassanak. A húsvéti locsolkodásra meg főleg nem kéne rátelepedni. Ezt tartsuk meg a hívőknek, vagy átlagos nemhívő heteróknak, akik kedvüket lelik ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!