Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok? Nagyon érzékeny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok? Nagyon érzékeny vagyok, sírok filmeken, gyerekes vagyok és nagyon érzelmes. Inkább lány természetem van mint fiú. Nem iszom nem beszélek cigányosan és nem játszom az agyam stb.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
A saját nemedre izgulsz vagy az ellenkezőre?
2016. ápr. 1. 00:50
 2/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mert a fiúkat nem bírom mert nagyon bunkók a lányok kedvesek és őket szeretem de sztem ha van olyan fiú aki nem bunkó engem nem zavarna ha fiú lenne a párom :)
2016. ápr. 1. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Azt észrevetted, hogy klisétengerbe fullasztottad a legutóbbi válaszod? (Igaz, ez csak alátámasztja azt a tényt, hogy gyerekes vagy) Ettől eltekintve én is hasonló vagyok, amúgy nem hinném, hogy több vagy, mint 18, szóval érsz még, mind lelkileg, mind gondolkodásmódilag.(remélhetőleg, de ha nem, akkor sem kell aggódnod, biztos valaki vevő lesz rád (nem én)) ;)
2016. ápr. 1. 02:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elég nagy sztereotípia a nőkre nézve

Én nem vagyok ilyen. Nem sírok filmeken...

Nem attól vagy meleg vagy hetero, hogy miként viselkedsz

2016. ápr. 1. 05:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül meleg (max biszex az előbbi kommentedből), inkább csak b*zis.
2016. ápr. 1. 09:57
 6/12 e.x.t válasza:
100%
Szerintem a válaszodban már feleltél is a kérdésedre. Illetve mindenképpen kifejeztél egy lehetséges vágyódást. Lehet, hogy már meg is van a biztos válaszod a kérdésre. De nem is ez az igazi kérdés, ugye?
2016. ápr. 1. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Korod? Amúgy én is hasonló vagyok, de tudom h izgtanak a fiúk.
2016. ápr. 1. 10:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik nem vált ki nálad szexuális izgalmat? Amikor maszturbálsz akkor nőkkel vagy férfiakkal képzeled el a szexet? Tudom nagyon személyes kérdések és nem kell rá válaszolni ha nem akarsz, de igazából itt mutatkozik meg, hogy meleg vagy-e vagy hetero. Sok esetben a keménykedő férfiak titokban homoszexuálisak, és ismerek sok olyat aki külsőre és viselkedésre is már már nőies de soha az életben meg nem fordulna a fejében hogy férfival közösüljön. Az hogy gyerekes vagy meg attól van hogy gyerek vagy. Ez a normális.
2016. ápr. 1. 13:15
 9/12 kovpet ***** válasza:
100%
Cuki lehetsz, de szerintem nem meleg, hanem pánszexuális :)
2016. ápr. 1. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy meleg vagy e csak te tudhatod. A sztereotípiáktól meg kiráz a hideg. Én igényes, jó stílussal rendelkező, jó kiállású művészlélek vagyok. Csak az olyan sejti, hogy meleg vagyok, aki túlságosan is beletúrja az orrát az én dolgomba, mások elvontnak és határozottan heteroszexuálisnak ítélnek meg. Most magyarázhatnám, hogy milyen férfias a hangom, vagy mennyi más "hetero" dolgot csinálok még, de ez alapján egyszerűen nem lehet...Képtelenség megállapítani. Mindenki egyedi, megvannak a sajátos dolgai, preferenciái, amik egyszerűen a személyt azzá teszik aki. Ismerek olyan srácot, aki túlságosan is sztereotipikus meleg kinézetű és viselkedésű volt(divat, Gaga, Yoncé...), akinél be is próbálkoztam -szerencsére jó fej volt- és kiderült, hogy hetero.-.-" Én meg nem győzöm levakarni a csajokat, mert egyszerűen mindenkivel barátságos vagyok és...

Én is nagyon érzelmes vagyok és kisebb koromban nagyon utáltam a fiúkat, mert olyan érzéketlen bunkók voltak stb, de ahogyan ők is beérnek, inkább azért utálom őket(a jobbik fajtát) hogy most tavasszal kínoznak a rövidnacikkal meg a tank-topokkal.;)

Ne félj, ha még nem tudod kit vagy mit szeretsz, akkor törődj azzal amiben biztosabb vagy és tudod, szereted csinálni. A szerelem eljön, amikor kész vagy rá.:)

ui: Csak ne hangoljon le az, hogy bizonytalan vagy magadban!

2016. ápr. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!