Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? Nagyon érzékeny vagyok, sírok filmeken, gyerekes vagyok és nagyon érzelmes. Inkább lány természetem van mint fiú. Nem iszom nem beszélek cigányosan és nem játszom az agyam stb.
Ez egy elég nagy sztereotípia a nőkre nézve
Én nem vagyok ilyen. Nem sírok filmeken...
Nem attól vagy meleg vagy hetero, hogy miként viselkedsz
Azt hogy meleg vagy e csak te tudhatod. A sztereotípiáktól meg kiráz a hideg. Én igényes, jó stílussal rendelkező, jó kiállású művészlélek vagyok. Csak az olyan sejti, hogy meleg vagyok, aki túlságosan is beletúrja az orrát az én dolgomba, mások elvontnak és határozottan heteroszexuálisnak ítélnek meg. Most magyarázhatnám, hogy milyen férfias a hangom, vagy mennyi más "hetero" dolgot csinálok még, de ez alapján egyszerűen nem lehet...Képtelenség megállapítani. Mindenki egyedi, megvannak a sajátos dolgai, preferenciái, amik egyszerűen a személyt azzá teszik aki. Ismerek olyan srácot, aki túlságosan is sztereotipikus meleg kinézetű és viselkedésű volt(divat, Gaga, Yoncé...), akinél be is próbálkoztam -szerencsére jó fej volt- és kiderült, hogy hetero.-.-" Én meg nem győzöm levakarni a csajokat, mert egyszerűen mindenkivel barátságos vagyok és...
Én is nagyon érzelmes vagyok és kisebb koromban nagyon utáltam a fiúkat, mert olyan érzéketlen bunkók voltak stb, de ahogyan ők is beérnek, inkább azért utálom őket(a jobbik fajtát) hogy most tavasszal kínoznak a rövidnacikkal meg a tank-topokkal.;)
Ne félj, ha még nem tudod kit vagy mit szeretsz, akkor törődj azzal amiben biztosabb vagy és tudod, szereted csinálni. A szerelem eljön, amikor kész vagy rá.:)
ui: Csak ne hangoljon le az, hogy bizonytalan vagy magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!