Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mire utalhat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire utalhat?

Figyelt kérdés

Utalhat az meleg hajlamra, ha megyek az utcan, és latok egy srácot es meg tudom mondani azt, hogy ő eppenséggel ronda,vagy jol nez ki vagy stb, es mikor elmegyek mellette akkor megtudom mondani,hogy nez ki? Meg pl ha latok egy hetero párt akkor megnézem a lanyt es a sracot is, és utana az van,hogy: "ez a ronda srác hogy volt képes egy ilyen szep lanyt megszerezni".Eddig ez nem volt jelen,csak azota miota masok azt mondtak,hogy szerintuk látens meleg vagyok, és en is megkérdőjeleztem magam, a gyenge önbizalmam miatt, mert eddig meg se fordult a fejemben hogy meleg lennek. És mar egyaltalan nem tudom mit gondoljak.

Magamtól heteronak gondolnam magam, de gyenge onbizalommal kepes vagyok megkerdojelezni barmit. Ez mit takar?

(Ekezetekert bocsi, mobilrol vagyok, és igen tudom rossz kategoriaba irtam le a kerdest.)

2016. márc. 30. 16:10
 1/10 A kérdező kommentje:
18F
2016. márc. 30. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm jo kerdes.. Szerintem mas fiuk is meregetik egymast nem??
2016. márc. 30. 16:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Valaszoljatok legyszi
2016. márc. 30. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En is nézem h kihogy nez ki de nem vagyok meleg..
2016. márc. 30. 16:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem utal arra?
2016. márc. 30. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem vagy meleg!
2016. márc. 30. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom túl nagy jelentőséget tulajdonítasz mások véleményének. Alaptalan feltevés amit a barátaid állítanak.

Gondolkozz el, és mérlegeld a következő kérdéseket: érzel szexuális vonzalmat fiúk iránt? eltudnál képzelni egy kapcsolatot fiúval? kipróbálnád kíváncsiságból fiúval? Ha a kérdésekre nemmel válaszolsz akkor nem vagy meleg, ha néhányra igennel akkor biszexuális.

Mindenképp ha eddig nem vetted észre magadon ezt, akkor nincs is miért görcsölnöd ezen.

Ha nem tudsz egyedül megküzdeni ezzel akkor keress fel egy szakembert, aki tud segíteni az önbizalomhiányodban is.

Fel a fejjel!

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. márc. 30. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak fejlett az esztétikai érzéked.
2016. márc. 30. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Legyen nagyobb önbizalmad, ne hogy már megkérdőjelezd önmagad mások véleménye miatt. rajtad kívül senki se tudja jobban hogy milyen is vagy.

Amit leírtál nem utal semmire én is meg tudom állapítani bármelyik nem közül hogy melyik szép és melyik ronda, ez mindenkiben benne van akár milyen a nemi identitása.

2016. márc. 30. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkesz valaszt! :) ment a zold kez mindenkinek:)
2016. márc. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!