Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők milyen a természetem? (nem randizás miatt kérdem)
Na az van 16 éves fiú vagyok de nincs barátnőm,se facebookom.Kedves,nagylelkű,rock és fegyverszerető vagyok.Kicsit kövér vagyok,fogaim is rosszul állnak(úgy ahogy)Képem nincs mert hát mi a francnak?Szeretek gépezni meg a kocsikat,nevetni is szerettek(néha mondják már hogy fárasztó vagyok)tisztelem a nőket,lányokat.Kutyás vagyok a macskákal sincs túl sok bajom de....Na mindegy.Barnás hajam és szemem van.Rövid haj.Túl sok pénzem nincs mert szegény családban élek,4kutyánk van.Na mindegy csak arra lennék kiváncsi hogy egy ilyen fiúnak mennyi esélye van a lányoknál?
U.I:Tényleg nem randizás képem irtam ezt a kérdést,kép tényleg nincsen mert nem csináltunk.
A válaszokat előre is köszönöm szépen minden lánytól,nőtől.
a rockerek általában kedves, nagylelkű, jófej srácok :D
ha kicsit duci vagy akkor sportolj, bár nem kell mindenkinek izomkolosszusnak lennie .
17L rocker :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!