Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar a kopaszodás?
Egy komoly kapcsolatban nem a hajad fogják szeretni hanem téged. Egyébként még jól is állhat.
2015. júl. 28. 21:30
Én nagyon szeretem a dús, erőteljes férfi hajakat. Annyira imádok beletúrni, simogatni. Így engem személy szerint zavarna, ha kopaszodna a pasim :(
Vannak erre mindenféle hajápolási szerek, mindenféleképpen próbáld ki ezeket. Én ezt javaslom :)
2015. júl. 28. 21:32
Én imádom a rövid hajat és az extra picit is. Én is imádok beletúrni. Az sem akadályoz meg benne, ha "be van lőve", ebből már elég sok veszekedés volt. Nem tudok ellenállni.
Kivizsgáltattad mi okozza a kopaszodásod? Góc/pajzsmirigygyulladás vagy más?
2015. júl. 28. 21:42
24 leszek én is , sajnos nekem is két oldalt kopaszodik. Eleinte kicsit zavart de aztán rájöttem h nem érdemes foglalkozni, bosszankodni miatta ez van , elfogadtam , azóta mindig nullásra letolom és kész . Sokkal jobb így érzésre is , hordani is , kinézetre is jobban tetszik és mosni,szárítani is könyebb. A környezetem szerint nem áll jól , ha meghagyom hosszabbra az jobban tetszik a nőknek , de mivel én ìgy érzem jól magam teszek a környezetem véleményére , ez vagyok én nem vagyunk tökéletesek amit én legalább elfogadok , és így sok streszstől, frusztrációtól, szorongástól kímélem meg magamat ....nem számít milyen hajad van az számít h milyen ember vagy
2015. júl. 28. 22:00
Nem zavarna, ha jól áll. Szerintem akkor gáz a kopaszodás, ha csak itt-ott van hajad.
2015. júl. 28. 22:33
Tizenéves vagyok, és úgy hullik a hajam, mint a záporeső... Jóformán hónapról hónapra beljebb kerül a fejem két oldalán az U.
Hát mondanom sem kell, hogy örülök neki, de legalább a kedves párom nem zavarja, csak mondja, hogy menjek már el orvoshoz. :D
Passzív vagyok.
2015. júl. 29. 03:19
Nekem is 18-20 évesen kezdet el hullani a hajam így két oldalt. Eleinte elégé zavart és mindent kipróbáltam olajokat samponokat vitaminokat nem használt semmi. És orvosnál is jártam ők sem találtak semmit. Aztán elfogattam és már nem érdekkel.És amúgy amióta elköltöztem otthonról a páromhoz sokkal lassabban hullik a hajam.Az osztály társaim mára már utol értek kopaszodás terén.Amúgy szerintem is jobb ha rövidre lenyírod főleg ha már nagyon fel kúszót ,mert ha hosszúra hagyod olyan igénytelenül néz ki szerintem.F/26
2015. júl. 29. 07:01
Én is kopaszodom, régen zavart, de most már egyáltalán nem. Férfiaknál ez nagyon gyakori dolog. Géppel, mondjuk 3 mm-essel le kell vágni és kész, fiúknak az ilyen rövid ha áll a legjobban szerintem. Nem tudom, te milyen testalkatú vagy, de ha vékony, akkor egy kicsit próbálj meg hízni, s egy masszív alkatú pasi, kopaszsággal, na az az igazi :)
2015. júl. 29. 10:52
a haj hulását csak a talaj állítja meg, hagyd a buta hajat, hogy hagyja el az okos fejet, vágd rövidre géppel minden héten s rájösz, hogy kényelmes is, jó is...
2015. júl. 29. 14:30
6-7: szerintem menjetek el orvoshoz
nekem mikor elkezdett hullani, azonnal elmentem, és kiderült, hogy autoimmun pajzsmirigygyulladás.
Jódozott sót és jódban gazdag ételt (tengeri hal, tengeri herkentyűk) mellőzni kell, mivel ezektől erősödik. Egyébként miután elmentem orvoshoz, már 1 hónap múlva minden OK volt a hajammal.
2015. júl. 29. 16:03
Kapcsolódó kérdések: