Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha szűz fiúval van dolgotok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 18:55
1/8 anonim válasza:
Eleve már az zavar, ha fiúval van dolgom...
2/8 anonim válasza:
Mármint a lányoknak szólt a kérdés nem? Hogy őket zavarja-e?
5/8 anonim válasza:
Nem. 2 szűz srác seggével foglalkoztam már tartósabban is. Nem zavaró ha szűz, merft úgy is én dominálok és irányítok.
Velük pl nyugodtan el lehet hagyni az óvszer használatát is, mert tudom hogy korábban soha senkivel nem szexeltek, ergo betegek sem lehetnek.
6/8 ftf1983 válasza:
Miért zavarna? Óvatosabbnak, türelmesebbnek kell lenni, de mindig jó dolog, ha én vagyok az első valakinek ;)
8/8 anonim válasza:
5-ösnek: kivéve, ha kábítószerezés vagy vérátömlesztés útján kaptak el betegséget.
Szóval csak óvatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!