Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak az a nem szűz aki járt már lányban/fiúban akkor a melegek, leszbikuok. Szüzen halnak meg?
Hiszen ők nem úgy csinálják.
V most akkor ki a szűz ? illetve ez miért is számít ?
Mint h v mi díjat kapnál érte h gratulálok megvolt.
Egészségedre 3-as.
Bár én nem ezt kérdeztem.
A szüzesség egy társadalmi koncepció, amit arra találtak ki, hogy a nemkívánt terhességeket illetve a nemi betegségeket visszaszorítsák egy olyan világban ahol az absztinencián kívül más opció nem nagyon volt.
A mai világban ez már anakronizmus, sokak esetében értelmezhetetlen is. (Igen, testi szempontból is, mivel itt is elég sokféle kombináció létezik.)
Én eleve nem vagyok hajlandó ezt a fogalmat túlmisztifikálni, persze ha valakinek fontos, annak szíve joga.
Mindenki azt csinál a testével amit jónak lát.
"Mindenki azt csinál a testével amit jónak lát"
Na ja köszi a válaszokat :)
Az, nagy baromság, több meleget is ismerek de egyiket sem érte korábban szexuális erőszak.
Egész konkrétan ismerek olyat akinek a szülei a seggét is kinyalják ha ö szól v mit.
És a csávó meleg.
Az erőszak áldozatai inkább aszexuálisok lesznek.
Ha már ide akarsz kilyukadni.
Am a Pride felvonulok sem tűnnek nyomoréknak teljesen vidámak.
Igen nyilván ezért viszik az iskolában félrenevelt gyerekek ezreit egy gyógyintézetbe, ahol a homoszexualitást GYÓGYÍTJÁK, méghozzá 95%-os hatékonysággal... óh nem, nem sokszor fogsz találkozni a médiában ezzel a ténnyel, de attól még tény marad....
És azért viszik oda a ferde hajlamú gyerekeket, mert az előző 20 évben felnőttekkel értek el ugyanilyen sikereket.... nem egy gyógyult homárt láttam könnyek közt hálálkodni, amikor bemutatta a feleségét, a gyerekeit, a családját, akik a gyógyulás után lettek neki....
De ez ne zavarjon, hidd csak el a genetikailag meghatározott baromságot....
De ne csodálkozz, ha egyszer csak majd ugyanezt mondják a pedofíliáról, hogy a sok unatkozó gazdag pedofil ne kerüljön börtönbe. Akkor majd sírhatsz, hogy az 5 éves kislányodat megerőszakolják az óvodában következmény nélkül. Mert hogy "genetikailag meghatározott". Majd akkor hogy röhögsz? Megnézném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!