Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Szűz) srácok! Ti belemennétek, hogy egy másik fiú leszopjon titeket?
Figyelt kérdés
akár viszonzás nélkül, csak egy jót élvezni...2015. máj. 14. 13:58
1/18 anonim válasza:
ha nem vagy meleg ne menj bele :D elso alkalommal inkább egy csaj csinálja..:D
2/18 anonim válasza:
Ha nem lett volna már 6-szor a kérdés...
NEM!
Csak az, aki a saját neméhez vonzódik.
Tudod, még ilyenkor sem csak a száját látjuk a másiknak.
3/18 anonim válasza:
de csak akkor ha ki is nyal 49/F
5/18 anonim válasza:
Én kipróbálnám a helyedben hogy eldönthessem tetszik-e a dolog.. ha felmerült benned az a lehetőség hogy elfogadod az ajánlatot akkor valószínűleg hajlasz rá csak megerősítésre vársz.. Itt van próbáld ki ha bejön akkor még egy dolgot meg tudtál a arról hogy mit szeretsz ha meg nem akkor ne csináld többen ennyi az egész így kell eldönteni valamit.
6/18 anonim válasza:
Úgy leszopnék most valakit. :/ 21/F passzív
7/18 anonim válasza:
Ilyenbe csak az megy bele, aki a saját neméhez (is) vonzódik. Normális heteró még pénzért se vállalja be...
9/18 anonim válasza:
ha nagyon szép fiú, akkor igen. Egyébként a lányokat szeretem, nagyon kicsi bi hajlamom van, de azért jó lenne előbb csajjal csinálni.
10/18 anonim válasza:
Én szívesen bele mennék, de akárhányszor próbálkoztam mindig csak kamusokkal futottam össze. Egyszerűen senki nincs aki a valóságban is megcsinálná, mindenkinek csak a szája nagy. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!