Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha csak az a nem szűz aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak az a nem szűz aki járt már lányban/fiúban akkor a melegek, leszbikuok. Szüzen halnak meg?

Figyelt kérdés

Hiszen ők nem úgy csinálják.

V most akkor ki a szűz ? illetve ez miért is számít ?

Mint h v mi díjat kapnál érte h gratulálok megvolt.

2015. máj. 25. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy, az a lényeg. Nincs ilyen igazolás, én nem tudom, hogy te honnan találtál ki ilyen baromságot, de ez nem így van.

Aki családot vállal az nem "kigyógyul", hanem max biszexuális, vagy meg akar felelni ennek a primitív társadalomnak. Személyesen ismerek homokos embert, akinek van felesége, és gyerekei. És nem boldog, hidd el.

A pedofíliának mi köze a homoszexualitáshoz? A pedofília az erőszak, a homoszexualitás meg nem.... Két felnőtt ember dönti el, hogy ki mellett akar lenni.

De egyébként ez miért fáj neked? Ártanak vele neked? Nem. Akkor meg miről beszélünk.

Tény, hogy rengeteg homokos egy nyomorék(hülye), nem is kevés, de heterobol sokkal több van.

"A valódi vizsgálatok, a teljes pszichológiai elmérések igazolják, hogy a homár férfiak 99%-a erőszak áldozata volt"

A leszbikusok nem? Vagy velük mivan?

2015. máj. 28. 10:47
 12/16 KJUsul ***** válasza:
0%

Szóval szerinted a tolerancia azt jelenti, hogy elfogadom és támogatom azt, ami helytelen? Mert szerintem nem!

A tolerancia fogalmát már bőven kimeríti, hogy megértem miből ered és nem büntetem ezért, de már bocs, nehogy már kedvelnem kelljen ezeket a beteg embereket! ráadásul olyan betegségük van, amiből ki lehet gyógyulni pusztán akaraterővel, mint a dohányzás vagy az alkoholizmus. És ezt be is bizonyították.

A leszbikusok teljesen ás tészta, habár sajnálatosan abból is egyre több van, mert a gyerekeket presszionálják, mossák a suliban az agyukat ezzel ócska, ótvaros, legyél toleráns dumával, ami valójában orientáció. Enne is van oka, mégpedig egy tudatos népességcsökkentési célja, de ez már még messzebb vezet...

És te túl agymosott vagy, hogy felfogd az ilyen összefüggéseket.

Lényeg, hogy a leszbikusság teljesen más. Ha nem lenne a nyomás állandóan a gyerekeken, hogy legyenek homokosok, akkor ez egy ritka de természetes jelenség. És nagyrészt átmeneti.

A férfi homokosság a természetben is előfordul, például egyes majmoknál, az idősebb hímek ezzel mutatják ki az erejüket és a hatalmukat - tehát igenis semmi másról nem szól, mint erőszakról! Semmiben sem különbözik a pedofílitától pontosan ugyanaz. Ugyanúgy elkerülhető, pusztán döntés kérdése, hogy az lesz-e avagy nem. És ennyi!

2015. máj. 29. 08:08
 13/16 KJUsul ***** válasza:
0%

Azt meg sosem állítottam, hogy minden hetero tökéletes meg okos, meg értelmes. Ha az lenne, nem lenne ez a világ ilyen ocsmány amilyen.

De aki homár, eleve defektes, ezt viszont állítom, ennyi.

2015. máj. 29. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem inkább ásd el magad, és ne híresztelj ennyi butaságot, mert csak nevetség tárgya leszel. Ennyi baromságot összehordani.

A majmoknál (pl bonobónál), azért dugnak azonos neműek, (mellesleg ott mindenki mindenkivel csinálja),hogy levezessék a stresszt, nem azért mert ki akarják mutatni a "hatalmukat".

Azt sem értem, hogy hogyan mer egy olyan ember ilyet írni, hogy "ki lehet belőle gyógyulni", mikor ő nem is tartozik bele, ezért nem is értheti. Ennyi eszed legyen már, főleg, hogy semmit sem tudsz. Nem én vagyok az agymosott, hanem te.

A természetben is azért van jelen a homoszexualitás egyes fajoknál, hogy csökkentsék az egyedszámot. Ez túlnépesedett fajoknál alap dolog. Embernél ugyanez van, gradációt mindig követi degradáció. Ez a természet rendje, és ezt senki sem tudja megváltoztatni.

Mellesleg megjegyzem, hogy dohányzástól sem lehet megszabadulni, mert a függés örökké megmarad. Az, hogy nem szívja, attól még élete végéig kívánni fogja. Beszéltem már olyan emberekkel, akik 40-50 éve abba hagyták a dohányzást, és mindig azt mondták, hogy néha szívesen rágyújtanának. Tehát nem, nem lehet róla leszokni.

A drogról meg ugyanez a helyzet. A drogosok 1%-a tud leszokni a drogról, és csak úgy, ha valaki folyamatosan van mellette (pl: feleség), aki elzavarja a "barátait". Sehogy máshogy nem lehet drogot abba hagyni.

"Szóval szerinted a tolerancia azt jelenti, hogy elfogadom és támogatom azt, ami helytelen."

Ki a fene mondta, hogy támogatnod kell őket? Nem kell kiforgatni mások szavait. Annyit kérdeztem, hogy mit ártanak vele neked. Mert semmit sem, ezért inkább jobb lenne kussban maradni. Én ebben az országban még életemben nem láttam homokos párt, de szerintem te sem.

"De aki homár, eleve defektes, ezt viszont állítom, ennyi."

Te is defektes vagy, ahogy minden más ember is. Mindenki több ezer genetikai hibával születik, ilyenen felesleges vitázni, meg másokra mutogatni. Mindenki egy genetikai hulladék. Természetes úton ember már rég nem lenne.

A jövőben ez meg még rosszabb lesz. A jövőbeli generációkban minden férfi meddő lesz. Természetes úton gyerek nem fog születni. Akkor majd mit fogsz mondani?

2015. máj. 29. 10:12
 15/16 KJUsul ***** válasza:
0%

A genetikának semmi köze a homársághoz, ez csak legenda. De nem igazán érdekel... hogy honnan veszem, hogy gyógyítható? Már elírtam előzőleg is de akkor hadd álljon itt még egyszer: MERT LÁTTAM A SAJÁT SZEMEMMEL GYÓGYULT EMBEREKKEL KÉSZÜLT RIPORTOKAT.

https://www.youtube.com/watch?v=b5Xfy3khlSc

Valamint ezt tessék elolvasni nagyokos úr:

[link]

Csak pár idézet belőle:

Nicolosi: Hiába kutatják már 35 éve, még mindig nem találtak olyan gént, amely felelős lenne a homoszexualitásért. 36 éve, amióta az Amerikai Pszichiáterek Szövetsége törölte a homoszexualitást a betegségek listájáról, a gyermekkori fejlődés egyetlen olyan modelljével sem találkoztunk, amely úgy adna magyarázatot a homoszexualitásra, hogy ne valamely súlyos lelki megrázkódtatásra mutatna rá, amely a gyermeket érte. Magyarul, ha a gyermeket egy bizonyos pszichés trauma éri, akkor homoszexuális lesz. Ha ilyen pszichés megrázkódtatás nem éri a gyermeket, akkor heteroszexuális lesz. A trauma pedig az édesapához való kötődés kialakulásának korai zavara.

VOL: Igaz az, hogy ha valaki meleg, az mindig is meleg marad?

Nicolosi: Pontosan ez a meleg propaganda központi üzenete, vagyis az, hogy ha valaki egyszer már meleg, az mindig is meleg marad. Döbbenetes, hogy a meleg propaganda milyen sikeresen tudta meggyőzni a többséget arról, hogy az ember vagy meleg, vagy heteró, amit persze a melegségért felelős mitikus gén határoz meg.

Különösen azt tartom megdöbbentőnek, hogy sok egyházi vezető is azt gondolja, hogy Isten kétféle embert teremtett: a homoszexuálisokat és a heteroszexuálisokat. Mi azt gondoljuk, hogy minden ember heteroszexuális, néhányuknak azonban a homoszexualitás problémájával kell megküzdeniük.

VOL: Mi történt 1973-ban, mikor az Amerikai Pszichiáterek Szövetsége kimondta, hogy a homoszexualitás többé nem tekinthető rendellenes viselkedésnek?

Nicolosi: Megdöbbentő, ha arra gondolunk, hogy 1973-ban a pszichoanalitikus irodalom gyermekekre vonatkozó 100 évnyi kutatását egy nap alatt egyszerűen lesöpörték az asztalról, és a homoszexualitást „rendes” állapotnak nyilvánították.

A pszichoanalízis mindhárom nagy úttörője, Freud, Jung és Adler rendellenesnek tartotta a homoszexualitást, csakúgy, mint az őket követő összes pszichoanalitikus, egészen 1973-ig.

Oscar Wilde szavait némileg módosítva azt mondhatnánk, hogy „Az a gén beszél, amely nem meri kimondani a nevét.” Az okra nem szabad rákérdezni, aminek pedig az a következménye szakmánkra nézve, hogy kutatásainkat megfélemlítő környezetben kell végeznünk, az orvosok és a kutatók pedig nem vizsgálhatják többé egy olyan betegség okát, amely sokak számára jelent nyomasztó problémát.

Persze ez nem akadályozta meg Kalifornia kormányzóját abban, hogy a homoszexualitást gyógyító eljárásokat, szervezeteket, mint kuruzslókat betiltsa, nagy megelégedést váltva ki, mind az USA kongresszusából, mind a helyi médiából, ahol máris megkezdődött a hazugság kampány, olyan szintig menőleg, hogy azt hazudták, Nicolosi visszavont mindent, amit addig állított az ilyen terápiák hatékonyságáról. Természetesen semmi ilyesmit nem tett.

"A jövőben ez meg még rosszabb lesz. A jövőbeli generációkban minden férfi meddő lesz. Természetes úton gyerek nem fog születni. Akkor majd mit fogsz mondani?"

Ez nem irreális felvetés sajnos, ám összefügg azzal, amire fentebb céloztam. Merthogy ez a célja bizonyos köröknek, akik főképpen az USA, mint világbirodalom vezetését alkotják. Céljuk is, hogy a homoszexualitás legyen az egyetlen elfogadott, ugyanis akkor sokkal könnyebben irányíthatják majd a világot. geneteikai módszerekkel szabályozhatják az utódokat, mint a "Szép Új Világ" című könyvben. A meddőség azért növekszik olyan irdatlan mértékben, mert ennek tervnek egy másik projektje is működik: GMO-s és egyéb vegyszermérgekkel szándékosan előidézik ezt, valamint a rák rohamos tejedését is.

Mindez része egy grandiózus népességcsökkentési tervnek. Nem erre már tényleg nincs semmi bizonyíték, csupán egyszerű, józan logikai következtetés az események, tények egymásba fonódását látva....

2015. jún. 8. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
KJUsul fogd már be inkább, senki nem kíváncsi arra hogy milyen hülyeségeket hordasz itt össze :)
2016. szept. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!