Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legextrémebb vagy legpervibb vágyatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok! (Meleg kérdés)2016. márc. 29. 16:31
11/18 A kérdező kommentje:
A legnagyobb! Akart lenni. És csak azért írom le nektek, mert azt hittem az enyém tök durva, de ahogy itt olvasom...
2016. márc. 29. 19:38
12/18 anonim válasza:
Nagy farkú srácnak kiverni és leszopni.
13/18 anonim válasza:
Azt nem lesz nehéz kivitelezni, kérdező. :) Hasonló egyébként nekem is van, én szopnám a srácot hosszabb ideig, de többször is elélvezne közben.
14/18 anonim válasza:
Nos lehet, hogy gáz, de nekem már az is perverz, hogy kipróbáljam sráccal, de bevallom 1x szeretném, hogy tudjam milyen. Bár lehet fel se állna. De akkor tutira tudom, hogy heteró vagyok.
16/18 anonim válasza:
Én egy sportos srácot szeretnék finoman megmasszírozni sok olajozással, és kézzel lassan kiverni a farkát.
17/18 anonim válasza:
Egy 16 éves sovány srácot felöltöztetni női cuccba, jól lecumizni, lenyelni, aztán a harisnyás lábával kiverni. 42/f
18/18 anonim válasza:
gangbang egyedüli passzívként,h megszoptassanak,arcomra élvezés v szájba,több nyilvános helyen kipróbálni,glory hole,light bdsm,és akár még ha vágya az illetőnek akkor engedem a pisilést,és lehetőleg valamennyire izmos szép farkú aktívak,kicsit beteg tudom :D
16/f (nem kérek privit köszönöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!