Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legextrémebb élményetek más fiúval szexben?
Kakiszex
Ahogy kihúzta bekakiltam
Nekem olyan volt aki azt szerette ha megkötözöm és alázom.:)
Illetve egy másik fiút is hívtam és azt ki kellett elégítenie. Majd külön is el kellett mennie hozzá. Ezekre ő vágyott. És csak 20 éves volt.
Szopatott egy srác a szekszárdi vasúti wc-ben. Miután beleélvezett a számba azt mondta, hogy "egy ilyen k.cs.g biztos mást is szeret nyelni", és belepisált a számba!
Először meglepődtem (bár titokban izgatott régebben is) de keményen ráhúzta a fejem, úgyhogy le kellett nyelnem szinte az egészet.
Azóta ezt is szeretem, sajna vele csak egyszer futottam ott még össze, igaz akkor megint megitatott, sőt mivel sötét volt már, kint a szabadban az arcomra, hajamra is jutott.
Két ilyen szitum volt nagyon régen.
Zöldfülű bi koromba jobban megnéztem egy skinhead társaságot mint kellett volna, levették a dolgot elhívtak piálni, azt hittem csak jófejek és nem vették le a dolgot, tévedtem négyen mentek át rajtam, agyon aláztak.
A másik a hetero haverom volt akihez felmentem piálni ő tudta, hogy a kolbászra is bukom, de soha nem volt semmi köztünk. Átjött két sittes haverja, na akkor is kaptam a jóból, kiderült a haverom egy aktív, agresszív bi állat.
Akkor egyik szitut sem élveztem, de utólag visszaidézve izgalommal tölt el a dolog. Tudom sokan vágynak ilyenre, de általában ezek megjátszott dolgok, nekem éles volt mind a kettő és nem volt valami felemelő érzés akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!