Elmesélnétek, hogy mi volt az eddigi "legextrémebb" élményetek füvezésnél?
En egyszer ugy beszivtam az akkori pasimmal, h csak fekudtunk csendben egymas mellett. Es en kozben arra gondoltam, h Uramisten, ugy kivagyok, hogy mindjart meghalok. :) Aztan elkezdtem azon gondolkodni, h olvastam- e valaha arrol, h fuvezes miatt halt meg valaki. Magyarul ereztem, h en lennek az, aki meghal fu tuladagolasban. :)))
Aztan mar lattam is a neven a Darwin-dijasok elokelo listajan...:)))
De nem is ez a lenyeg, hanem mikor mar tudtunk egymassal beszelgetni a baratommal, elmondtam ezt neki es kiderult, h o ugyanettol parazott...XDXDXD
Van egy masik is, az is eleg cink. :)
Regebben egy bulin felszedtem a sracot, akit mar korabban kineztem magamnak. :)
A buli vegen felmentunk a lakasomra. A srac elkezdett furdeni, es kozben csinaltunk egy cigit. Elkezdtem szivni aztan megrogytam. Csak fekudtem a furdoszoba foldon es nem tudtam megmozdulni sem, mert hanyingerem lett. A srac hozott ram egy takarot, aztan elment. Orakig fekudtem meg ott, mire erot tudtam venni magamon, h bekusszak a szobaba. Hat az egy olyan laza masfel napos fekves volt. :))))
Bocsi, de regebben eleg aktiv eletet eltem...:)))))
Gondolom jol le leszek pontozva!:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!